Αυτές είναι οι γυναίκες του Τζέρεμι Κόρμπιν

Αυτές είναι οι γυναίκες του Τζέρεμι Κόρμπιν

Ποια είναι η τρίτη σύζυγος του νέου ηγέτη των Εργατικών της Βρετανίας - Τι δηλώνουν οι σύζυγοι του Κόρμπιν για τον χαρακτήρα του

Αυτές είναι οι γυναίκες του Τζέρεμι Κόρμπιν
Ο 66χρονος Τζέρεμι Κόρμπιν πήρε στα χέρια του το τιμόνι των Εργατικών της Βρετανίας το περασμένο Σάββατο και ο Τύπος στη χώρα, εκτός από τις ριζοσπαστικές του ιδέες, ασχολήθηκε, όπως είναι φυσικό και με την προσωπική του ζωή.

Πριν δυο χρόνια ο αντισυμβατικός Βρετανός πολιτικός παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του, την Μεξικανή Λάουρα Αλβάρεζ, με την οποία γνωρίστηκαν σε μια ομάδα υποστήριξης για την Λατινική Αμερική. Η 46χρονη Λάουρα ασχολείται με μια μικρή εταιρεία εισαγωγής καφέ από το Μεξικό και μέχρι σήμερα ζει στην σκιά του Κόρμπιν, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, κατά την εκλογή του συζύγου της στην ηγεσία του Εργατικού κόμματος, η ίδια δεν εμφανίστηκε πουθενά, «όταν εκείνος απολάμβανε την πρώτη του ημέρα ως αρχηγός κόμματος». Ο Βρετανός πολιτικός και η 46χρονη σύζυγός του μένουν στο διαμέρισμα του Κόρμπιν, στο Islington, στο βόρειο Λονδίνο.

Κλείσιμο


Η πρώτη σύζυγος του νέου ηγέτη των Εργατικών, η καθηγήτρια Τζέιν Τσάπμαν, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Βρετανός πολιτικός δεν κρατούσε καμιά ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής και το ζευγάρι, όταν ήταν μαζί, έτρωγε κρύα φασόλια από κονσέρβα... «Τα περισσότερα βράδια ήταν έξω και όταν δεν βρισκόμασταν σε meetings, εκείνος ήταν στα γραφεία του κόμματος και έβγαζε φωτοτυπίες», ανέφερε για τον Κόρμπιν, μεταξύ άλλων, η πρώτη του σύζυγος.

Πιο καυστική στις δηλώσεις της για τον Τζέρεμι Κόρμπιν, ήταν η δεύτερη σύζυγός του, η Κλαούντια Μπρατσίτα, από την Χιλή. Η Μπρατσίτα είχε αναφέρει ότι το ζευγάρι χώρισε εξαιτίας των διαφωνιών που είχε για την εκπαίδευση του 11χρονου γιου του, Μπεν. Η γυναίκα δήλωσε ότι εκείνη επέμενε ο γιος τους να ακολουθήσει σπουδές σε γυμνάσιο με ακαδημαϊκή κατεύθυνση, ενώ για τον πρώην σύζυγό της υποστήριξε ότι «πρώτα ήταν πολιτικός και μετά γονιός».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης