ΗΠΑ: Ο Έλληνας ήρωας του TGV στο «Dancing With the Stars»

ΗΠΑ: Ο Έλληνας ήρωας του TGV στο «Dancing With the Stars»

Ο Άλεκ Σκαρλάτος που αφόπλισε τον φανατικό ισλαμιστή στο τρένο Thalys πρόκειται να συμμετάσχει στο δημοφιλές σόου χορού

ΗΠΑ: Ο Έλληνας ήρωας του TGV στο «Dancing With the Stars»
Δεν «χορογράφησε» μόνο τις κινήσεις του ώστε να αφοπλίσει τον 26χρονο φανατικό ισλαμιστή Μαροκινό που άνοιξε πυρ στο τρένο Thalys, αλλά ο Άλεκ Σκαρλάτος αναμένεται να χορέψει μπροστά στις κάμερες… με την ελπίδα ότι θα αφοπλίσει το κοινό με το ταλέντο του.

Ο Έλληνας ήρωας του TGV που απέτρεψε το μακελειό όταν ο Αγιούμπ Ελ-Καζάνι άρχισε να πυροβολεί τους επιβάτες του τρένου, αναμένεται να συμμετάσχει στο δημοφιλές σόου χορού «Dancing With the Stars» που θα προβληθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο αμερικανικό δίκτυο ABC.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο Σκαρλάτος πρόκειται να βρίσκεται ανάμεσα στους 13 διάσημους συμμετέχοντες που θα διαγωνιστούν με σκοπό να φτάσουν στην πρώτη θέση.

Κλείσιμο


Ο 22χρονος Ελληνοαμερικανός στρατιώτης, ο οποίος έδωσε μάχη μαζί με δύο ακόμα φίλους του με τον τρομοκράτη στο γαλλικό TGV σώζοντας 554 επιβάτες, θα βρεθεί ανάμεσα σε διασημότητες, όπως ο τραγουδιστής Νικ Κάρτερ, η τραγουδίστρια Τσάκα Καν, ο τραγουδιστής Αντι Γκράμερ και άλλοι.

Υπενθυμίζεται πως ο Σκαρλάτος μαζί με άλλους τρεις συνεπιβάτες τους Αμερικανούς Σπένσερ Στόουν και Άντονι Σάντλερ και τον Βρετανό Κρις Νόρμαν έλαβαν το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής από το Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας τους υποδέχθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων και τους απένειμε την ύψιστη τιμή ευχαριστώντας τους προσωπικά για τον ηρωισμό τους.

«Αποτρέψατε ένα πραγματικό μακελειό. Ο ηρωισμός σας πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους. Υπάρχει το πρόσωπο του κακού που ονομάζεται τρομοκρατία, και υπάρχει και το καλό που είναι η ανθρωπότητα. Αυτό ενσαρκώνετε», είχε δηλώσει στους ήρωες ο κ. Ολάντ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης