ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ιταλία: Δύο ηθοποιοί νεκροί και πέντε τραυματίες σε θεατρική παράσταση από έκρηξη παλαιού όπλου

Ιταλία: Δύο ηθοποιοί νεκροί και πέντε τραυματίες σε θεατρική παράσταση από έκρηξη παλαιού όπλου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε κεντρική πλατεία της ιταλικής πόλης, Potenza, όταν, κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης, το παλιό όπλο που κρατούσε ένας από τους ηθοποιούς εξερράγη

Ιταλία: Δύο ηθοποιοί νεκροί και πέντε τραυματίες σε θεατρική παράσταση από έκρηξη παλαιού όπλου
Τραγική κατάληξη είχε η υπαίθρια θεατρική παράσταση που λάμβανε χώρα σε πλατεία στην ιταλική πόλη Potenza, όταν το παλαιό όπλο, που κρατούσε ο 55χρονος ηθοποιός Agostino Carullo, εξερράγη ξαφνικά. Ο Carullo έπεσε νεκρός, ενώ ο 56χρονος συνάδελφός του, Donato Gianfredi, έχασε την μάχη για την ζωή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο της πόλης.



Κλείσιμο
Το θεατρικό έργο παρακολουθούσαν εκατοντάδες άνθρωποι και μετά το τραγικό συμβάν δημιουργήθηκε πανικός ανάμεσα στους θεατές, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ ενώ άλλοι έβαλαν τα κλάματα. Εκτός από τους δύο ηθοποιούς που έπεσαν νεκροί, πέντε άλλοι νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο και μεταξύ αυτών υπάρχει και ένα μικρό παιδί.



Το παλαιό όπλο εξερράγη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, όταν ο ηθοποιός Agostino Carullo το κρατούσε στα χέρια του, ντυμένος με στολή στρατιώτη και απειλούσε άλλον συνάδελφό του με εκτέλεση.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη, ενώ το θεατρικό έργο βρισκόταν ήδη επί μία ώρα σε εξέλιξη στην μεγάλη πλατεία της ιταλικής πόλης. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης εξετάζουν με προσοχή τα κομμάτια του όπλου για να διερευνηθούν τα αίτια του θανατηφόρου συμβάντος ενώ έχει αναφερθεί ότι μικροτραυματισμοί προκλήθηκαν και μεταξύ των θεατών από θραύσματα του όπλου που πετάχτηκαν στις θέσεις του κοινού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης