Βρετανία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη συντριβή μαχητικού με επτά νεκρούς

Βρετανία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη συντριβή μαχητικού με επτά νεκρούς

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Ο πιλότος του Hawker Hunter έχασε τον έλεγχο σε αγώνα επίδειξης και έπεσε αυτοκινητόδρομο - Ένας ακόμη άνθρωπος βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

 Βρετανία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη συντριβή μαχητικού με επτά νεκρούς
Τραγική κατάληξη είχε η αεροπορική επίδειξη Shoreham airshow στο δυτικό Σάσεξ, στην Αγγλία, όταν αεροπλάνο τύπου Hawker Hunter έχασε τον έλεγχο και συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο.

Κλείσιμο





Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα, οδηγώντας στον θάνατο επτά ανθρώπους, ενώ ένας ακόμα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και 14 τραυματίστηκαν.





Το βίντεο είναι συγκλονιστικό. Ο πιλότος επιχείρησε μία στροφή 360 μοιρών, ανέβηκε κάθετα τον ουρανό, κατάφερε να γυρίσει τη μύτη προς το έδαφος, αλλά στο σημείο αυτό στόλαρε και ξεκίνησε την κάθετη πτώση του. Την τελευταία στιγμή ο πιλότος καταφέρνει να το ισορροπήσει, όμως είναι πλέον αργά, καθώς είχε πλησιάσει μόλις λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα να συντριβεί σε αυτοκινητόδρομο με πυκνή κυκλοφορία οχημάτων εκείνη τη στιγμή, προκαλώντας μία πύρινη μπάλα.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε μετά την πτώση του αεροπλάνου ήταν μεγάλη, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.





Το Hawker Hunter είναι μαχητικό πολεμικό σκάφος της δεκαετίας του '50, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για βομβαρδισμούς και για αναγνωριστικές αποστολές.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης