Μαγιόρκα: Νεκρός 58χρονος - Θύμα της τρέλας με τις «βουτιές» από τα μπαλκόνια;
Αν και δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου, πιστεύεται ότι ο άντρας έπαιρνε μέρος σε ένα από τα επικίνδυνα παιχνίδια που συνιθίζονται στην περιοχή
Ο τραγικός θάνατος ενός 58χρονου άντρα που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου έμενε και τραυματίστηκε θανάσιμα, επισκιάζει την έναρξη της τουριστικής σεζόν στο θέρετρο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκα.
Κατά την περσινή περίοδο, η Μαγκαλούφ είχε γίνει γνωστή όταν δημοσιοποιήθηκε μια πολύ επικίνδυνη συνήθεια, στην οποία επιδίδονταν νεαροί κυρίως τουρίστες: Έκαναν βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου από το μπαλκόνι του δωματίου τους!
Αν και ο θάνατος του άντρα δεν έχει διερευνηθεί πλήρως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σχετίζεται με τη συνήθεια αυτή, όπως μεταδίδει η βρετανική Mirror.
Μάλιστα, το τραγικό περιστατικό έρχεται σε μια περίοδο που η Μαγιόρκα επιχειρεί να αποπέμψει την εικόνα της απόλυτης «τρέλας» και ασυδοσίας που είχε καλλιεργηθεί από νεαρούς, μεθυσμένους νεαρούς που επιδίδονταν σε κάθε είδους πράξεις και για το σκοπό αυτό απαγορεύθηκε η κατανάλωση αλκοόλ στους δρόμους.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας