Τουρκία: Βαρυποινίτης έσφαξε τη γυναίκα του σε «ροζ δωμάτιο» φυλακής

Τουρκία: Βαρυποινίτης έσφαξε τη γυναίκα του σε «ροζ δωμάτιο» φυλακής

Ο Μετίν Αβτσί περίμενε να μείνει μόνος του με τη σύζυγό του πριν της κόψει τον λαιμό με ένα μαχαίρι για φρούτα

Τουρκία: Βαρυποινίτης έσφαξε τη γυναίκα του σε «ροζ δωμάτιο» φυλακής
Ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε την Πέμπτη σε τουρκικές φυλακές όταν ένας βαρυποινίτης δέχθηκε την επίσκεψη της γυναίκας του.

Ο 33χρονος Μετίν Αβτσί, που εκτίει ποινή φυλάκισης 16 ετών σε φυλακές στην επαρχία Σίβας, κατάφερε να γίνει δεκτό το αίτημά του να βρεθεί μόνος με τη γυναίκα του, Λεϊλά, σε ένα από τα ροζ δωμάτια της φυλακής (σ.σ. έτσι λέγονται οι χώροι στους οποίους οι κρατούμενοι μπορούν να περάσουν κατ' ιδίαν ώρες με τις συζύγους τους).

Όταν όμως η πόρτα του δωματίου έκλεισε ο Μετίν επιτέθηκε στη γυναίκα του την οποία κατέσφαξε πριν προχωρήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι σοφρωνιστικοί φύλακες που μπήκαν στο δωμάτιο βρήκαν τη Λεϊλά σε μια λίμνη αίματος καθώς ο Αβτσί της είχε κόψει το λαιμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το φονικό όργανο ήταν ένα μαχαίρι φρούτων από το καλάθι που προσέφερε η διεύθυνση των φυλακών σαν δώρο προς το ζευγάρι.

Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο.
Κλείσιμο

Ο θεσμός των ροζ δωματίων στις φυλακές εγκαινιάστηκε το 2013 ενώ το 2014 γεννήθηκε και το πρώτο παιδί από συνεύρεση κρατούμενου με τη σύζυγό του σε ένα από αυτά τα δωμάτια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης