
Συμβαίνουν και στην Ιταλία: 8 στους 10 αστυνομικούς δήλωσε ασθένεια παραμονή Πρωτοχρονιάς
Οργισμένος αλλά όχι έκπληκτος ο Ματέο Ρέντζι - Την ίδια στιγμή στη Ρώμη συνέρρεαν περισσότεροι από 600.000 επισκέπτες για την αλλαγή του χρόνου
Εκτός από όσους δήλωσαν ασθένεια υπήρξαν κι εκείνοι που προσπάθησαν να κρυφτούν δηλώνοντας ότι έδωσαν αίμα ή παρουσίασαν αγνώστου ταυτότητας φυσικές «αδυναμίες».
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντζι δήλωσε ότι δεν έμεινε έκπληκτος από την εικόνα αυτή. «Διαβάζω τα στοιχεία. Αυτός είναι ο λογός για τον οποίο θα αλλάξουμε τους κανόνες στο δημόσιο τομέα το 2015» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η υπουργός Εσωτερικών Μαριάνα Μάντια προειδοποίησε τους απουσιάζοντες αστυνομικούς ότι ενδέχεται να βρεθούν ενώπιον πειθαρχικών ποινών.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των αστυνομικών δήλωσε ότι η απουσία αυτή ήταν μέρος μιας ευρύτερης διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο σώμα. «Είμαστε 5.900 ενώ θα έπρεπε να είμαστε 9.400. Με αυτά τα αριθμητικά δεδομένα δεν μπορούμε να προσφέρουμε 24ωρη υπηρεσία, επτά ημέρες την εβδομάδα» δήλωσε ο Στέφανο Τζιανίνι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΑΡΑ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ (?) . ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ super puma ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.!! ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ !