ΗΠΑ: Αποκεφάλισε φίλο του γιατί νόμιζε ότι έκανε τελετές μαύρης μαγείας

ΗΠΑ: Αποκεφάλισε φίλο του γιατί νόμιζε ότι έκανε τελετές μαύρης μαγείας

Ο 21χρονος φανατικός με τον χριστιανισμό δολοφόνησε τον 19χρονο φίλο του στην Οκλαχόμα

ΗΠΑ: Αποκεφάλισε φίλο του γιατί νόμιζε ότι έκανε τελετές μαύρης μαγείας
Σε τραγωδία κατέληξε ένα φιλικό παιχνίδι χαρτιά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν δύο φίλοι διαπληκτίστηκαν έντονα για τη θρησκεία.
Οι διαφορές τους γύρω από το ζήτημα πάντα δίχαζε τους Άιζα Μαρίν και Τζέικομπ Κρόκετ, όμως, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι οι διαφορετικές τους θέσεις θα στέκονταν ως αφορμή για ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο 21χρονος Μαρίν την ώρα που έπαιζε μία παρτίδα χαρτιά με τον 19χρονο Κρόκετ και αφού είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών, άρχισαν να διαφωνούν για μία ακόμα φορά καθώς ο πρώτος ήταν φανατικός χριστιανός και ο δεύτερος ισχυριζόταν ότι έκανε τελετές μαύρης μαγείας.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 21χρονος έβγαλε από την τσάντα του ένα μεγάλο μαχαίρι το οποίο άρχισε να περιστρέφει στον αέρα προειδοποιώντας τον 19χρονο ότι θα τον χτυπήσει, όλα αυτά ενώ ο αδελφός του Μαρίν που βρισκόταν στο δωμάτιο τον παρακαλούσε να είναι προσεκτικός.
Κλείσιμο
Ο νεαρός αγνοώντας τον αδελφό του, επιτέθηκε στον 21χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο λαιμό και σχεδόν αποκεφαλίζοντάς τον.

Μπροστά στο αποτρόποιο θέαμα ο αδελφός του δράστη έφυγε από το σπίτι τρέχοντας, ενώ πίσω του ο 21χρονος του φώναζε πως το έκανε γιατί το θύμα ήταν «μάγος».
Λίγη ώρα αργότερα, ο Μαρίν κάλεσε την αστυνομία ομολογώντας το έγκλημα και ξεσπώντας σε παραλήρημα όπου μιλούσε για τον Θεό, τη θυσία και τη μαγεία. 
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές πριν εκτελέσει τον φίλο του, είχε δει στο Διαδίκτυο βίντεο σχετικά με τον χριστιανισμό, ενώ στη σελίδα του στο Facebook είχε αναρτήσει μηνύματα σχετικά με τη θρησκεία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης