Το άλυτο πορνογραφικό πρόβλημα του Snapchat

Το άλυτο πορνογραφικό πρόβλημα του Snapchat

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή που έχει γνωρίσει ήδη μεγαλη επιτυχία

Το άλυτο πορνογραφικό πρόβλημα του Snapchat
Υπάρχει ήδη από το 2013 μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να συλλέγουν φωτογραφίες τους και να τις στέλνουν στις επαφές τους.  Οι φωτογραφίες έχουν διάρκεια ζωής μία μέρα, και μετά εξαφανίζονται, αφού σύμφωνα με την λογική του Snapchat κανένα snap δεν μπορεί να ζει για πάντα.

Όπως γράφει ο Cooper Fleishman του The Daily Dot, από τότε που δημιουργήθηκε το Snapchat έχει ευδοκιμήσει και ακμάζει μία μορφή ερασιτεχνικού πορνό, ειδικά από νεαρούς άνδρες που στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες μέσω του Snapchat Stories.

Οι χρήστες του Snapchat μπορούν να δεχτούν και να στείλουν όποιου είδους μήνυμα επιθυμούν, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στην ηλικία κάποιων από τους άνδρες που στέλνουν γυμνές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το Daily Dot, πολλοί είναι οι νεαροί που προσθέτουν στο τέλος του ονόματός τους την ημερομηνία γέννησής τους, με κάποια από τα username να είναι τα Lickme88, Denver93, ενώ άλλες καταλήξεις είναι 97, 98, ακόμα και πιο πάνω, υποδηλώνοντας ότι οι χρήστες είναι ανήλικοι.
Νεαροί άνδρες gay και bisexual men ψάχνουν για ταίρι στο Snapchat ενώ video προσφέρουν ατελείωτη ποικιλία στους χρήστες που αναζητούν φίλους.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Daily Dot ίσως είναι η ώρα το Snapchat να αρχίσει να παραβιάζει την ιδιωτικότητα των χρηστών του και να έχει πιο ενεργό ρόλο σ' ότι στέλνεται.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης