Τριερβελέρ: Ήθελα να πάρω μια σακούλα χάπια όταν έμαθα για την Γκαγέ

Τριερβελέρ: Ήθελα να πάρω μια σακούλα χάπια όταν έμαθα για την Γκαγέ

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το πώς ένιωσε όταν πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ τη σχέση του Ολάντ με τη Γαλλίδα ηθοποιό

Τριερβελέρ: Ήθελα να πάρω μια σακούλα χάπια όταν έμαθα για την Γκαγέ
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η πρώην «πρώτη κυρία της Γαλλίας» ετοιμάζεται να πάρει το αίμα της πίσω με το βιβλίο που «καίει»τον πρώην εραστή της, Φρανσουά Ολάντ. Δε διστάζει να αποκαλύψει ότι κατέφυγε σε υπνωτικά χάπια για να αντέξει τον  εξευτελισμό που υπέστη όταν τον Ιανουάριο του 2014 αποκαλύφθηκε από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» η ανάρμοστη σχέση του συντρόφου της και προέδρου της Γαλλίας,Φρανσουά Ολάντ με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ.

Επιπλέον, δεν μπορεί να κρύψει τη σχέση μίσους που έχει με τη νυν υπουργό Οικολογίας, Σεγκολέν Ρουαγιάλ,πρώην ερωμένη και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Γάλλου προέδρου.   

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro», υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, η Βαλερί αποφάσισε να αποτυπώσει στο χαρτί τις καλές αλλά και τις τραυματικές εμπειρίες της από την σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο και  το... πέρασμά της από το Μέγαρο των Ηλυσίων. Ο Φρανσουά Ολάντ δεν ξέρει τι τον περιμένει αφού έχει πλήρη μεσάνυχτα για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το περιοδικό «L' Express», διακόσιες χιλιάδες αντίτυπα έχουν ήδη τυπωθεί και αναμένεται να λάβουν θέσεις στις προθήκες των γαλλικών βιβλιοπωλείων. Σήμερα το πολυαναμενόμενο βιβλίο της Βαλερί θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Παρίσι και αύριο στις υπόλοιπες πόλεις της Γαλλίας.

  Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες «Le Monde» και «Liberation», η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας έλαβε το ποσό των 100 έως 500 χιλιάδων ευρώ για να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα από την περιπετειώδη σχέση της με τον Ολάντ. Η Βαλερί αφηγείται τα «μαγικά χρόνια» της και μετά τον τρόπο που έζησε, «ισοπεδωμένη», το τέλος της σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ, στο βιβλίο υπό τον τίτλο «Merci pour ce moment», ορισμένα αποσπάσματα του οποίου αποκαλύπτει τις τελευταίες ώρες το εβδομαδιαίο περιοδικό στο οποίο εργάζεται, «Paris Match».

Στο βιβλίο της «Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή» αφηγείται κυρίως πώς έμαθε για την ύπαρξη μιας σχέσης ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλλίας και την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.

«Η είδηση Ζουλί Γκαγέ είναι ο πρώτος τίτλος των πρωινών εκπομπών. Καταρρέω, δεν μπορώ να το ακούσω, τρέχω στο μπάνιο. Παίρνω τη μικρή πλαστική σακούλα που περιέχει υπνωτικά (...) Ο Φρανσουά με έχει ακολουθήσει. Προσπαθεί να μου αποσπάσει τη σακούλα. Τρέχω στο δωμάτιο. Αρπάζει τη σακούλα, η οποία σκίζεται. Χάπια σκορπίζονται πάνω στο κρεβάτι και το πάτωμα. Καταφέρνω να μαζέψω μερικά. Καταπίνω όσα μπορώ. Θέλω να κοιμηθώ. Δεν θέλω να ζήσω τις ώρες που θα έρθουν. Αισθάνομαι την καταιγίδα που θα με χτυπήσει και δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ. Θέλω να φύγω. Χάνω τις αισθήσεις μου», γράφει η Τριερβελέρ, σύμφωνα με το απόσπασμα που δημοσιεύεται από το γαλλικό περιοδικό.

Το περιοδικό δημοσιεύει επίσης και τρία άλλα αποσπάσματα: ένα στο οποίο η Τριερβελέρ αφηγείται τις πρώτες αντιδράσεις του Φρανσουά Ολάντ όταν ο μελλοντικός αρχηγός του κράτους πληροφορήθηκε, το 2011, τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη του σοσιαλιστή αντιπάλου του, του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, ένα άλλο για την παράφορη ζήλια της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα («Χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδική ζηλιάρα», γράφει η Τριερβελέρ) ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος φωτογραφιζόταν με την πρωθυπουργό της Δανίας στη διάρκεια της κηδείας του Νέλσον Μαντέλα και ένα τελευταίο στο οποίο περιγράφει μια ξαφνική είσοδο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συζύγου του αρχηγού του κράτους, στη διάρκεια ενός τετ-α-τετ της με τον Ολάντ σε εστιατόριο.

  «Όσον αφορά στα κρατικά απόρρητα, (ο Φρανσουά Ολάντ) μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η Βαλερί μιλάει για έρωτες, για ρήξεις και για πάθη», συνοψίζει η δημοσιογράφος Κατρίν Σβάαμπ στις στήλες του «Paris Match».
Ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε στις 25 Ιανουαρίου το «τέλος της κοινής ζωής του» με τη Βαλερί Τριερβελέρ και από τότε, τα γαλλικά ΜΜΕ οργιάζουν για το τι ακριβώς συνέβη στο ζευγάρι.

Τώρα όμως με την κυκλοφορία του βιβλίου της Βαλερί Τριερβελέρ, τα πράγματα δυσκολεύουν για μία ακόμα φορά για τον ένοικο των Ηλυσίων. Λίγες ημέρες μετά τον ανασχηματισμό στην σοσιαλιστική κυβέρνηση,ο ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων αναμένεται να δεχτεί νέο, ισχυρό πλήγμα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien». Η Βαλερί στην αντεπίθεση την ώρα που ο Ολάντ πασχίζει να παραμείνει στην εξουσία καθώς του απομένουν άλλα τρία χρόνια στο Ελιζέ.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης