Πώς έπαθε νευρικό κλονισμό η Βαλερί Τριερβελέρ

Πώς έπαθε νευρικό κλονισμό η Βαλερί Τριερβελέρ

Ο ίδιος ο Ολάντ την ενημέρωσε για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα – «Είναι σαν να πέρασε από πάνω της τρένο υψηλής ταχύτητας», δηλώνει φίλη της επίσημης συντρόφου του Γάλλου προέδρου - Αύριο η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου

Πώς έπαθε νευρικό κλονισμό η Βαλερί Τριερβελέρ

Τι κι αν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, διατείνεται ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή, με το 77% των Γάλλων πολιτών να συμφωνούν με την άποψή του, η φημολογία για την πιπεράτη σχέση του με νεαρότερη ηθοποιό δε μπορεί παρά να προσπεράσει τα όρια του ιδιωτικού και να γίνει δημόσια.

Έτσι, όσο οι ημέρες περνούν ολοένα περισσότερα στοιχεία για τη... liaison του Monsieur le Président, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Figaro, αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο η επίσημη σύντροφος του προέδρου, Βαλερί Τριερβερλέρ, έμαθε τα… νέα και οδογήθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, ο ίδιος ο σύντροφός της, της ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη πως επρόκειτο να κυκλοφορήσει δημοσίευμα σε γνωστό περιοδικό που θα αναφερόταν στον ίδιο και τη φημολογούμενη σχέση του με την νεαρή ηθοποιό, Ζυλί Γκαγιέ.

Τη στιγμή εκείνη η 48χρονη Τριερβελέρ ένιωσε «σαν να πέρασε από πάνω της τρένο υψηλής ταχύτητας», όπως αποκάλυψε στο Le Parisien στενή φίλη της πρώην δημοσιογράφου.

Κλείσιμο

«Φυσικά δεν αγνοούσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες. Απλώς θέλησε να πιστέψει ότι ήταν αναληθείς», συμπλήρωσε το πρόσωπο του περιβάλλοντός της.

Τις προσδοκίες της και την ψευδαίσθηση μίας ευτυχισμένης συντροφικής ζωής, τροφοδότησε και το γεγονός ότι το ζεύγος πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα καθώς και την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα πρόκειται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται με συμπτώματα εξάντλησης, όπως ανέφεραν πηγές του προεδρικού Μεγάρου.

Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί να συνεχίσει μία θεραπεία κάποιων ημερών, μέχρι να επανέλθει πλήρως, αν και με το «τσουνάμι» πληροφοριών και νέων φωτογραφιών της σαγηνευτικής Γκαγιέ, η ανάρρωσή της θα είναι δύσκολη.

Με την προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη Τύπου, δε, στην οποία ο Φρανσουά Ολάντ δύσκολα θα αποφύγει ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, η Τριερβελέρ, ενδέχεται να δεχθεί ένα ακόμα πλήγμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γάλλος πρόεδρος θα κληθεί να δώσει μία απάντηση στις φήμες, την ώρα που παράλληλα καλείται να δώσει πραγματικό αγώνα σε μία προσπάθεια να ανεβάσει τα ποσοστά του που κατακρημνίζονται.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης