Τριερβελέρ: Ο Ολάντ με εξευτέλισε μπροστά σε 66 εκατ. Γάλλους

Τριερβελέρ: Ο Ολάντ με εξευτέλισε μπροστά σε 66 εκατ. Γάλλους

Ολάντ ο… μοντελοπνίχτης – «Συγγνώμη, λάθος», από την ιστοσελίδα που έγραψε για την εγκυμοσύνη της Ζουλί και τώρα προσπαθεί να ανασκευάσει

Τριερβελέρ: Ο Ολάντ με εξευτέλισε μπροστά σε 66 εκατ. Γάλλους

Ένας νευρικός Ολάντ σταμάτα για κλάσματα δευτερολέπτου μόλις ακούει την ερώτηση του επικεφαλής του συνδικάτου δημοσιογράφων. Παίρνει μία ανάσα και απαντά στο φλέγον ερώτημα αν «παραμένει πρώτη κυρία η Βαλερί Τριερβελέρ;».

Σε μία προσπάθεια να κλείσει το ζήτημα της πολυτάραχης ερωτικής του ζωής και της ύπαρξης ενός τρίτου προσώπου στη σχέση του με την ανεπίσημη Première dame, ο Γάλλος πρόεδρος απάντησε διπλωματικά, τονίζοντας πως τα «ιδιωτικά ζητήματα πρέπει να παραμένουν ιδιωτικά».

Κλείσιμο

Τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε εχθές Τρίτη, ο Φρανσουά Ολάντ, παρακολούθησαν σχεδόν 4,28 εκατομμύρια τηλεθεατές, από τους οποίους η πλειονότητα δεν ενδιαφερόταν για τους στόχους της γαλλικής κυβέρνησης, για τη μάχη κατά της ανεργίας και για το πώς η χώρα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη, αλλά για το ερωτικό τρίγωνο που έχει αναστατώσει τη Γαλλία και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα, νέες λεπτομέρειες προκύπτουν για την Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία νοσηλεύεται με συμπτώματα εξάντλησης, όπως ανέφερε επισήμως το προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Canard Enchainé οι στιγμές πριν την εισαγωγή της ήταν δραματικές, καθώς η επίσημη σύντροφος του Γάλλου προέδρου έμαθε από τον ίδιο τα… μαντάτα και υπέστη σοκ.

Όπως αναφέρει το γαλλικό έντυπο, μάλιστα, η Τριερβελέρ φέρεται να είπε στον γενικό γραμματέα του Μεγάρου των Ηλυσίων, Πιερ Ρενέ Λεμά: «Με εξευτέλισε μπροστά σε ολόκληρη τη Γαλλία».

Το σοκ ήταν τόσο σφοδρό από την είδηση για την ύπαρξη της Ζουλί Γκαγέ, που η 48χρονη υπέστη νευρικό κλονισμό, για τον οποίο κλήθηκε εσπευσμένα ο γιατρός του προεδρικού Μεγάρου, που αποφάσισε τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε «θεραπεία ύπνου».

Την ίδια στιγμή, έπειτα από την είδηση – βόμβα της εγκυμοσύνης της 41χρονης γοητευτικής ηθοποιού, η ιστοσελίδα LeReel τα… μαζεύει.

Νωρίτερα, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter είχε γραφτεί: «Η Ζουλί Γκαγέ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος σύμφωνα με μία πηγή του κοντινού περιβάλλοντος του Φρανσουά Ολάντ και η πληροφορία διασταυρώθηκε και από έναν δημοσιογράφο του καναλιού M6».

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει πως το επίμαχο τιτίβισμα αναρτήθηκε εν αγνοία των υπευθύνων, το οποίο στη συνέχεια αποσύρθηκε, και κάλεσε τους αναγνώστες να μην λαμβάνουν υπόψη τους το προφίλ στο Twitter, αλλά μόνο όσες πληροφορίες δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα LeReel.fr.

Όλα αυτά την ώρα που πολλοί χρήστες του Διαδικτύου αναφέρονται αρνητικά περισσότερο στην Τριερβελέρ, παρά στην Γκαγέ, αναρτώντας μηνύματα όπως: «Τώρα η Βαλερί θα μάθει τι περνούσε η Σεγκολέν».

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο ερωτικό τρίγωνο που κρατάει σε εγρήγορση του δημοσιογράφους, εμπλέκεται με κάποιο τρόπο και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Μετά τις δεικτικές δηλώσεις του, αναφέροντας πως προεκλογικά ο Φρανσουά Ολάντ είχε υποσχεθεί ότι θα είναι υπόδειγμα προέδρου, ο Σαρκοζί έρχεται στο προσκήνιο και έμμεσα κατηγορείται για το σκάνδαλο Φρανσουά – Ζουλί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα ο πρώην πρόεδρος ευθύνεται γιατί παρουσίασε ένα «αμερικανικό μοντέλο» προεδρίας, όπου ο ηγέτης του κράτους μπορεί να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά ζητήματά του, όπως έκανε ο ίδιος με τη σχέση του με την Κάρλα Μπρούνι.

Δεν είναι τυχαίο που ο Σαρκοζί επέλεξε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει πως η σχέση του με την καλλονή Μπρούνι «είναι σοβαρή». Λίγο καιρό αργότερα, οι δύο τους παντρεύτηκαν και η Γαλλία απέκτησε μία ακόμα γοητευτική Première dame.

Μετά την εκλογή του επομένως, ο Ολάντ θεώρησε πως μπορούσε να ακολουθήσει το δρόμο του προκατόχου του. Έμαθε από το προσωπικό του τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να φεύγει από το προεδρικό μέγαρο κρυφά τη νύχτα, προγραμμάτισε με επιτυχία, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, τις νυχτερινές εξορμήσεις του, διανυκτέρευσε στην ερωτική φωλιά με την αγαπημένη του Ζουλί και ίσως πολύ σύντομα πει ενώπιον του γαλλικού λαού ότι η σχέση του μαζί της… είναι σοβαρή, αλά Νικολά.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης