Τριερβελέρ σε Ολάντ: «Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες εσύ»

Τριερβελέρ σε Ολάντ: «Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες εσύ»

Το «δηλητηριώδες» μήνυμα της πρώην «πρώτης κυρίας» στον πρόεδρο της Γαλλίας, μία ημέρα πριν το κοινό δελτίο Τύπου για το χωρισμό τους

Τριερβελέρ σε Ολάντ: «Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες εσύ»

Την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ υποστηρίζει ότι θέλει να καθυστερήσει την επίσημη παρουσίαση της αγαπημένης του Ζουλί Γκαγέ, για να «μην πληγώσει» την πρώην σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ, νέες αποκαλύψεις που αφορούν στην τελευταία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αδελφού της πρώην première dame, Γουίλιαμ Μασονό, η Τριερβελέρ την προηγουμένη της δημοσιοποίησης του κοινού ανακοινωθέντος για τον χωρισμό τους, έστειλε ένα… δηλητηριώδες μήνυμα στον Ολάντ.

«Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες εσύ», φέρεται να έγραψε στον πρόεδρο της Γαλλίας η 49χρονη δημοσιογράφος.

Ο Μασονό, μιλώντας στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair υποστήριξε ότι όταν ο Ολάντ πρότεινε στην αδελφή του να συντάξουν το κοινό δελτίο Τύπου, εκείνη απάντησε: «Δεν το συζητώ. Να αναλάβεις την ευθύνη της κατάστασης. Εσύ μόνος σου μπήκες σε αυτή την κατάσταση και εσύ θα βρεις πως θα βγεις από αυτή. Δεν υπογράφω κανένα δελτίο Τύπου».

Όπως τόνισε ο αδελφός της Τριερβελέρ, ο Ολάντ έχει έναν εξαιρετικό τρόπο να κερδίζει τις γυναίκες, ενώ «είναι ικανός να έχει παράλληλη ζωή».

Κλείσιμο

Όσο για την παραμονή της αδελφής του στο νοσοκομείο με συμπτώματα νευρικού κλονισμού, σχολίασε ότι της έδιναν ηρεμιστικά κάθε ημέρα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αρθρώσει λέξη.

«Έπρεπε να βγει από το νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό για να πάρει και πάλι στα χέρια της τη μοίρα της», πρόσθεσε ο Μασονό και άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανή η έκδοση βιβλίου από την αδελφή του, στο οποίο θα περιγράφει την ιστορία της με τον Ολάντ, αλλά κυρίως το τέλος της σχέσης τους.

Τόνισε, μάλιστα, πως «μέχρι στιγμής όλες οι πρώτες κυρίες που έχουν πέσει θύματα απιστίας από τους συζύγους τους δέχθηκαν την κατάσταση. Δεν είπαν ποτέ τίποτα. Δεν είναι φυσιολογικό οι γυναίκες να σιωπούν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης