Πώς η Βαλερί Τριερβελέρ μπορεί να βγάλει 1 εκατ. ευρώ από το... δράμα της

Πώς η Βαλερί Τριερβελέρ μπορεί να βγάλει 1 εκατ. ευρώ από το... δράμα της

Ο χωρισμός με τον Ολάντ μπορεί και να της βγει σε καλό

Πώς η Βαλερί Τριερβελέρ μπορεί να βγάλει 1 εκατ. ευρώ από το... δράμα της
Το τζακ ποτ μπορεί να πιάσει η Βαλερί Τριερβελέρ αν εκμεταλλευτεί εμπορικά την απιστία του πρώην συντρόφου της και προέδρου της Γαλλίας.

Ήδη της έχει γίνει στενό... μαρκάρισμα από εκδοτικούς οίκους για την συγγραφή ενός βιβλιου στις σελίδες του οποίου θα εξιστορεί με πιπεράτες λεπτομέρειες τη ζωή στο Μέγαρο των Ηλυσίων κυρίως όμως τις τελευταίες ημέρες ως "πρώτη κυρία" της Γαλλίας.

Όσο για τα χρηματικό ποσό που της δίνουν οι ενδιαφερόμενοι, αυτό κυμαίνεται από 100.000 ευρώ έως ένα εκατομμύριο ευρώ!  Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η δημοσιογράφος του Paris Match έχει ήδη συναντηθεί με Γάλλους εκδότες που προσπαθούν να την πείσουν για την συγγραφή του βιβλίου δελεάζοντάς την με διάφορα ποσά . Σύμφωνα με το περιοδικό "Closer", η Βαλερί δεν έχει πει ακόμα το οριστικό «ναι». Μήπως, γιατί θέλει να ανέβει κι άλλο το κασέ ή απλά γιατί προβληματίζεται πως αν ανοίξει το στόμα της πριν τις προεδρικές εκλογές του 2017, θα καταστρέψει πολιτικά τον πρώην αγαπημένο της;

Για το "Closer", η Βαλερί συναντήθηκε με εκπρόσωπο του γαλλικού εκδοτικού οίκου Αλμπίν Μισέλ. Οι δύο τους εθεάθησαν σε πολυτελές εστιατόριο του Παρισιού στις 13 Μαρτίου.  Όμως, η Γαλλίδα δημοσιογράφος δεν έχει λάβει ακόμα καμία απόφαση. Το αν θα δεχτεί θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενο του βιβλίου, αν δηλαδή θα πρέπει να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο δράμα του χωρισμού της με τον Ολάντ μετά την αποκάλυψη για την κρυφή ερωμένη του Γάλλου προέδρου, Ζουλί Γκαγέ.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης