Μαγιόρκα: Έκλεισε το μπαρ που πρόσφερε δωρεάν ποτό σε κάθε στοματικό σεξ

Μαγιόρκα: Έκλεισε το μπαρ που πρόσφερε δωρεάν ποτό σε κάθε στοματικό σεξ

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 55.000 ευρώ - Εξαλλοι οι κάτοικοι με το βίντεο που έδειχνε κοπέλα να κάνει στοματικό σεξ σε 24 άντρες για να την κεράσουν ένα... ποτό

Μαγιόρκα: Έκλεισε το μπαρ που πρόσφερε δωρεάν ποτό σε κάθε στοματικό σεξ
Το Playhouse μπαρ στη Μαγιόρκα, όπου μία έφηβη έκανε στοματικό σεξ σε 24 άνδρες για ένα δωρεάν ποτό, έκλεισε, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο αξίας 43.500 λιρών (55.000 ευρώ).

Το Playhouse, βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο Magaluf, ενώ και στους διοργανωτές των πάρτι στο μπαρ Carnage, αναμένεται να απαγγελθούν σοβαρές τιμωρίες από τις τοπικές αρχές.

Κλείσιμο


Ειδικότερα, οι αρχές στο Magaluf φέρονται να εξοργίστηκαν από το βίντεο που έγινε viral και το οποίο έδειχνε μία κοπέλα να κάνει στοματικό σεξ σε 24 άντρες μόνο και μόνο για να πιει ένα δωρεάν ποτό. Μάλιστα, οι αρχές αποφάσισαν να «σφραγίσουν» για 12 μήνες το μπαρ, αλλά και να του επιβάλουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως πρόστιμο.

Η τοπική αστυνομία ισχυρίζεται πως το μπαρ στο οποίο γυρίστηκε το άκρως προσβλητικό βίντεο είναι το Playhouse, που βρίσκεται στον πιο κεντρικό δρόμο του νησιού.






Τι λέει ο νόμος για τους ιδιοκτήτες

Οι ιδιοκτήτες έχουν δύο εβδομάδες περιθώριο για να ασκήσουν έφεση. Ωστόσο, το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είναι το μοναδικό πειστήριο που έχει στα χέρια του το δικαστήριο.

Κύκλοι του δικαστηρίου ανέφεραν: «Δεν θα ανεχθούμε δραστηριότητες τέτοιου είδους που αναπαράγονται και στο βίντεο, σε καμία περίπτωση. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους νόμους που έχουμε στη διάθεσή μας για να εξασφαλίσουμε ότι τίποτα παρόμοιο δεν θα επαναληφθεί. Τα Playhouse και Carnage έχουν 15 ημέρες για να ασκήσουν έφεση και είμαστε βέβαιοι ότι θα το πράξουν, διότι το κλείσιμο των 12 μηνών θα μπορούσε να κλείσει τα μπαρ τους και οριστικά».

Επίσης, ανέφερε ότι υπήρξε σαφής παραβίαση του νόμου, επειδή πορνογραφική παράσταση έλαβε χώρα σε εγκατάσταση με άδεια να λειτουργεί ως μπαρ με μουσική. Και μόνο η πιθανότητα ότι υπήρχαν ανήλικα παιδιά μέσα στο μπαρ, την ώρα του στοματικού σεξ, είναι περισσότερο από επαρκής λόγος για την επιβολή κυρώσεων, σύμφωνα με το νόμο. Εξάλλου, και να μην ήταν μέσα στο Playhouse, το ίδιο το μπαρ έχει παράθυρα και ακόμα από το εξωτερικό μπορεί κάποιος να δει τι συμβαίνει στο εσωτερικό.






Magaluf: Πασίγνωστος προορισμός για ποτό και σεξ

Δεν είναι μόνο το Φαληράκι, ούτε τα Μάλια, που δυσφημίζουν την Ελλάδα με τις εικόνες σεξ που μεταδίδουν κάθε χρόνο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Το Magaluf είναι ο πλέον γνωστός προορισμός για ποτό και δημόσιο σεξ. Τόσο, που όταν αυτό συμβαίνει, οι ιδιοκτήτες επιβραβεύουν με δωρεάν ποτά τα κορίτσια.

Ωστόσο, ήδη οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων έχουν εκφτράσει τη δυσανασχέτησή τους σχετικά με τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση του βίντεο με τη 18χρονη Βρετανίδα που έκανε στοματικό έρωτα σε 24 άντρες, το οποίο αν και έγινε viral, πλέον δεν υπάρχει στο youtube...

Επιπλέον, θεωρούν πως βίντεο ακολασίας δεν φέρνουν την ανάπτυξη στην περιοχή, αντιθέτως δημιουργούν κακή εντύπωση στους υποψήφιους τουρίστες.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης