Ένοπλοι κατέλαβαν το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Κριμαίας
Αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ουκρανικά στρατεύματα στο εσωτερικό, ζήτησαν συγγνώμη και αποχώρησαν, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου
UPD:
Άγνωστοι ένοπλοι κατέλαβαν το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Κριμαίας τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.
Όπως αναφέρει το Interfax, ομάδα ενόπλων με στρατιωτικές στολές κατέλαβε το διεθνές αεροδρόμιο της Συμφερόπολης. Με βάση αυτόπτες μάρτυρες τουλάχιστον τρία οχήματα KamAZ χωρίς πινακίδες έφτασαν στο αεροδρόμιο με περίπου 50 ένοπλους άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξοπλισμός τους ήταν παρόμοιος με εκείνον της ομάδας των «ταγμάτων αυτοάμυνας» Ρώσων εθνικιστών που ζουν στην περιοχή και που την Πέμπτη πήραν τον έλεγχο υψώνοντας σημαίες της Ρωσίας στο Κοινοβούλιο της Κριμαίας και σε άλλα κτήρια.
Στην αρχή η ομάδα ενόπλων ζήτησε από τους άνδρες ασφαλείας να απομακρυνθούν και απέκλεισε τις πτήσεις εσωτερικού από τον τερματικό του αεροδρομίου, ενώ στη συνέχεια πήγε προς το εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου, σύμφωνα με το Interfax.
Κλείσιμο
Σε ξεχωριστό τηλεγράφημα, το πρακτορείο αναφέρει ότι ορισμένοι από μια ομάδα ανθρώπων που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο έφεραν το σύμβολο του ρωσικού ναυτικού.
Μέρος του στόλου της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα έχει ως βάση τη Σεβαστούπολη στην Κριμαία.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου, διέψευσε τις πληροφορίες για κατάληψη του κτηρίου και δήλωσε ότι περίπου 50 άνδρες έφθασαν στο αεροδρόμιο για την αναζήτηση αερομεταφερόμενων στρατευμάτων από την Ουκρανία.
Ωστόσο, αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ουκρανικά στρατεύματα στο εσωτερικό, ζήτησαν συγγνώμη και αποχώρησαν. Το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.