Ιταλία: Υπεύθυνη αντιπολίτευση υποσχέθηκε ο Μπερλουσκόνι στον εντολοδόχο Ρέντζι

Ιταλία: Υπεύθυνη αντιπολίτευση υποσχέθηκε ο Μπερλουσκόνι στον εντολοδόχο Ρέντζι

Η Νέα Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν πρόκειται να στηρίξει τη νέα ιταλική κυβέρνηση - Ψήφο εμπιστοσύνης από το Κοινοβούλιο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ζητήσει ο Ρέντζι

Ιταλία: Υπεύθυνη αντιπολίτευση υποσχέθηκε ο Μπερλουσκόνι στον εντολοδόχο Ρέντζι
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Ιταλού εντολοδόχου πρωθυπουργού Ματέο Ρέντζι με τον επικεφαλής της κεντροδεξιάς Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Είμαι πολύ ευτυχής που ο εντολοδόχος πρωθυπουργός μας έχει τα μισά μου χρόνια», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι μετά τη λήξη της συνάντησης. Ο 77χρονος Μπερλουσκόνι πρόσθεσε ότι η συμφωνία που επετεύχθη τις περασμένες ημέρες με τον Ρέντζι για τη μεταρρύθμιση του εκλογικού νόμου «δεν πρόκειται να αλλάξει, θα παραμείνει σε ισχύ, διότι είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης, δύσκολης προσπάθειας».

Από τη σημερινή συνάντηση επιβεβαιώθηκε ότι η Νέα Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν πρόκειται να στηρίξει τη νέα ιταλική κυβέρνηση, αλλά διαβεβαίωσε ότι «θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Κλείσιμο
Ο Ρέντζι αναμενόταν να συναντηθεί με τον επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο. Η συνάντηση τους αναμένεται να μεταδοθεί απευθείας, μέσω Διαδικτύου. Σχολιαστές προβλέπουν πως ο Ρέντζι πρόκειται να παρουσιάσει τη σύνθεση της κυβέρνησής του έως την Παρασκευή και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από το Κοινοβούλιο μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης