«Να κριθώ στο τέλος της πορείας μου», λέει ο Ενρίκο Λέτα
«Οσοι λένε ότι μπορούν να γίνουν θαύματα ή ότι υπάρχουν μαγικές ράβδοι, δεν έχουν καταλάβει ότι περνάμε την πιο σοβαρή κρίση από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου», είπε
«Να κριθεί στο τέλος της κυβερνητικής του πορείας» ζήτησε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του δημόσιου καναλιού Rai Uno.
«Είναι σαν να οδηγούμε ένα αεροπλάνο σε υπερατλαντική πτήση: έχουμε καλύψει τα μισά της απόστασης, βρισκόμαστε πάνω από τον Ωκεανό και στον ορίζοντα φαίνονται οι ουρανοξύστες του Μανχάταν: στο τέλος του 2014 θα έχουμε μειώσει το έλλειμμα, το δημόσιο χρέος αλλά και τους φόρους», πρόσθεσε ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός.
Σε ό,τι αφορά στους χειρισμούς για την διέξοδο από την οικονομική κρίση, ο Ενρίκο Λέτα υπογράμμισε ότι «η χώρα θα βγει από την ύφεση βήμα βήμα» διότι «όσοι λένε ότι μπορούν να γίνουν θαύματα ή ότι υπάρχουν μαγικές ράβδοι, δεν έχουν καταλάβει ότι περνάμε την πιο σοβαρή κρίση από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου».
«Ο Γκρίλλο είναι λαϊκιστής και αρέσκεται στις φωνασκίες» ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον οποίο «η πραγματική διαφορά υφίσταται ανάμεσα σε όσους προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα και σε όσους φωνάζουν χωρίς να κάνουν τίποτε άλλο».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.