Είδος προς... εξαφάνιση ο Λατίνος εραστής

Είδος προς... εξαφάνιση ο Λατίνος εραστής

Η οικονομική κρίση, που έχει γονατίσει τον ευρωπαϊκό Νότο, έπληξε τον έρωτα, το πάθος, το φλερτ

Είδος προς... εξαφάνιση ο Λατίνος εραστής
Είδος προς εξαφάνιση είναι πλέον οι Λατίνοι εραστές.

Οι ερωτικά ζωηροί άνδρες δεν έχουν πλέον τόσο μεγάλη τσέπη, για να συντηρήσουν πάνω από μια ερωμένη, γι' αυτό και αναγκάζονται να αρκεστούν σε μία, αναφέρει το BBC, επικαλούμενο έρευνα του ιταλικού περιοδικού "Panorama".  
  
Η οικονομική κρίση, που έχει γονατίσει τον ευρωπαϊκό Νότο, έπληξε τον έρωτα, το πάθος, το φλερτ.

Για να σαγηνεύσεις μια γυναίκα, θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί της, να της στείλεις λουλούδια, σοκολατάκια, να της παίρνεις δώρα, να την πηγαίνεις σε καλά εστιατόρια...

Το κόστος διπλασιάζεται ή τριπλασιάζεται, ανάλογα με τις ερωμένες που μπορεί να αντέξει κανείς. Ακόμα και οι παραγγελίες παγωτών "δείχνουν" την κρίση.
Κλείσιμο
 
"Ένα παγωτό με μία μπάλα" επιλέγουν πλέον οι Ιταλοί εραστές, για να προσφέρουν στην ερωμένη τους, η οποία, σε κάποιες άλλες εποχές, θα μπορούσε να έχει όλα τα παγωτά του ζαχαροπλαστείου, προκειμένου να εντυπωσιαστεί από τον αγαπημένο της.
 
"Πάνε οι παλιές καλές εποχές" δηλώνει ένας Ιταλός εραστής υπό καθεστώς ανωνυμίας. "Είμαι ένας πρώην Καζανόβας. Κακά τα ψέματα, η οικονομική κρίση χτύπησε τους Ιταλούς άντρες ακριβώς εκεί που πονούν περισσότερο".
  
"Η παράδοση με τις κρυφές ερωμένες που λάμβαναν διάφορα δωράκια από τους πλούσιους εραστές τους, όπως πολυτελή διαμερίσματα, γούνες και κοσμήματα, έχει πλέον περάσει στην ιστορία. Ποιος μπορεί εξάλλου σήμερα ν' αντέξει οικονομικά μία "διπλή ζωή", αναρωτιέται ο δημοσιογράφος Τέρι Μαρόκο από το ιταλικό περιοδικό "Panorama". 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης