Βίντεο: Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα χορευούν το «Gangnam Style»

Βίντεο: Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα χορευούν το «Gangnam Style»

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε πως οι κόρες τους θεωρούν «κιτς» τον Psy και έτσι,  όταν θέλει να τις εκνευρίσει χορεύει το επιτυχημένο κομμάτι, για να διασκεδάσει με την αντίδρασή τους....

Βίντεο: Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα χορευούν το «Gangnam Style»
Μια πρόσφατη συνέντευξη του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα, στην οποία δήλωσε θαυμαστής του Psy, έφερε και πάλι στη δημοσιότητα βίντεο – παρωδία με εκείνον και τη σύζυγό του, Μισέλ, να χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς του Gangnam Style. Φυσικά, πρόκειται για σωσίες του ζεύγους, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πολύ επιτυχημένο. 

Ο Ομπάμα σε δηλώσεις του στο περιοδικό People αποκάλυψε πως οι κόρες τους θεωρούν «κιτς» τον Psy και έτσι,  όταν θέλει να εκνευρίσει την 14χρονη Μάλια και την 11χρονη Σάσα χορεύει το επιτυχημένο κομμάτι του Νοτιοκορεάτη ράπερ στον Λευκό Οίκο, για να διασκεδάσει με την αντίδρασή τους.

«Συνήθως είναι πιο χαλαρές από μένα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσουν αλλά εκείνες τα θεωρούν κακόγουστα, όπως το Gangnam Style. Εγώ όμως το λατρεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.
Κλείσιμο

Εντούτοις, αν και στο βίντεο – παρωδία, η Μισέλ Ομπάμα φαίνεται να το διασκεδάζει και εκείνη με την ψυχή της, εκείνος παραδέχτηκε πως την φέρνει σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό και απέκλεισε την πιθανότητα να εκτελέσει την χορογραφία του Gangnam Style μπροστά του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης