Η επίθεση κατά της Μαλάλα «επίθεση εναντίον όλων των κοριτσιών στο Πακιστάν»

Η επίθεση κατά της Μαλάλα «επίθεση εναντίον όλων των κοριτσιών στο Πακιστάν»

H 14χρονη μαθήτρια αναρρώνει σε νοσοκομείο του Μπέρμινγχαμ της Βρετανίας, στο οποίο νοσηλεύονται στρατιώτες που τραυματίζονται στο Αφγανιστάν

Καταγγελίες για δολοφονίες τρανσέξουαλ στην Τουρκία
Η επίθεση κατά της Μαλάλα «επίθεση εναντίον όλων των κοριτσιών στο Πακιστάν»
Επίθεση εναντίον όλων των κοριτσιών στο Πακιστάν συνιστούν τα πυρά που εκτόξευσαν οι Ταλιμπάν στην Πακιστανή ακτιβίστρια, Μαλάλα Γιουσαφζάι, δήλωσε ο Πακιστανός πρόεδρος, Ασίφ Αλί Ζαρντάρι.

Την ίδια ώρα, η 14χρονη μαθήτρια αναρρώνει σε νοσοκομείο του Μπέρμινγχαμ της Βρετανίας, στο οποίο νοσηλεύονται στρατιώτες που τραυματίζονται στο Αφγανιστάν.

«Η επίθεση των Ταλιμπάν εναντίον του 14χρονου αυτού κοριτσιού, το οποίο από τα έντεκα του χρόνια αγωνίζεται για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση, συνιστά επίθεση εναντίον όλων των κοριτσιών στο Πακιστάν, επίθεση εναντίον της παιδείας και όλων των πολιτισμένων ανθρώπων», τόνισε ο Ζαρντάρι, στο περιθώριο ενός οικονομικού φόρουμ στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν.

Ο Πακιστανός πρόεδρος τόνισε επίσης ότι, το έργο της Μαλάλα είναι πολύ πιο σημαντικό στα μάτια του Θεού από αυτό που κάνουν οι τρομοκράτες στο όνομα της θρησκείας και ότι οι Πακιστανοί θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται το αξιοσημείωτο έργο της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης