Ομπάμα: "Βάρβαρη" και "αποτρόπαιη" η απόπειρα δολοφονίας της 14χρονης Πακιστανής
Η Ουάσινγκτον προτίθεται να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα καταδίκασε την "βάρβαρη" και "αποτρόπαιη" απόπειρα δολοφονίας μιας 14χρονης Πακιστανής, η οποία έχει καταγγείλει τις ωμότητες που διαπράττουν οι Ταλιμπάν, σημειώνοντας ότι η Ουάσινγκτον προτίθεται να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Ο πρόεδρος Ομπάμα πιστεύει ότι αυτή επίθεση κατά της Μαλάλα Γιουσαφζάι είναι "αξιόμεμπτη, φρικτή και τραγική", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.
Κλείσιμο
Την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας της 14χρονης στο Πακιστάν ανέλαβαν την Τρίτη οι Ταλιμπάν.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.