Κακοί πατεράδες και ανεγκέφαλες μητέρες!

Κακοί πατεράδες και ανεγκέφαλες μητέρες!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες….

Κακοί πατεράδες και ανεγκέφαλες μητέρες!
Εάν ποτέ αισθανθήκατε ντροπιασμένοι από τους γονείς σας, τότε βλέποντας παρακάτω ίσως βρείτε κάτι να σας θυμίζει τραυματικές εμπειρίες από τα παιδικά σας χρόνια. Απαράδεκτοι γονείς «σπάνε πλάκα» με τα παιδιά τους τραβώντας τα φωτογραφίες με τσιγάρο στο στόμα, με μπουκάλια μπύρας στα χέρια, δεμένα με ταινία σε έπιπλα ή ακόμη χειρότερα κρεμασμένα σε κρεμάστρες σαν ρούχα. Σίγουρα δεν πρόκειται για τους καλύτερους γονείς του κόσμου.

Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε ένα αγοράκι να κρατά με ενθάρρυνση από τον πατέρα του ένα κοφτερό τσεκούρι, ενώ σε άλλη εικόνα ένα κοριτσάκι κάνει μπάνιο μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας! Και οι φωτογραφίες δεν τελειώνουν εδώ…

Σε μια άλλη λήψη ένας πατέρας ποζάρει όλο χάρη με το παιδί του στο οποίο φρόντισε εξ αρχής να του δώσει τις κατάλληλες βάσεις, χαρίζοντάς του μια κατακόκκινη μπλούζα με το σήμα της σβάστικας! Άλλοι γονείς έντυσαν το αγοράκι τους με ένα άθλιο γυναικείο στενό φόρεμα και απαθανάτισαν τη στιγμή, ενώ άλλοι άφησαν το βρέφος να παίζει με κυνηγετική καραμπίνα, βάζοντας την κάνη στο στόμα. Βλέπουμε ακόμη και μωρά επάνω στο barbeque να αντικαθιστούν τη θέση της μπριζόλας και το υλικό δεν τελειώνει εδώ!

Η συλλογή των φωτογραφιών προέρχεται από το blog My Parent Is An Idiot.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης