Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε σήμερα από τον Ιρανό ομόλογό του να υποστηρίξει «μια γενική αποκλιμάκωση» στη Λωρίδα της Γάζας και στον Λίβανο, όπου Χεζμπολάχ και Ισραήλ συνεχίζουν τον μεταξύ τους πόλεμο.
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον Μασούντ Πεζεσκιάν, ο Μακρόν υπογράμμισε «την ευθύνη του Ιράν να υποστηρίξει μια γενική αποκλιμάκωση και να χρησιμοποιήσει την επιρροή του προς αυτή την κατεύθυνση σε αποσταθεροιητικούς παράγοντες που έχουν τη στήριξή του», τόνισε το Ελιζέ.
Το ιρανικό προεδρικό γραφείο, από την πλευρά του, ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν πώς να εγγυηθούν μια «κατάπαυση του πυρός μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ».
Ο Πεζεσκιάν ζήτησε από τον Γάλλο πρόεδρο «να συνεργαστεί με άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να αναγκάσει το σιωνιστικό καθεστώς να θέσει τέλος στη γενοκτονία και τα εγκλήματα που διαπράττονται στη Γάζα και τον Λίβανο».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.