H Μις Ισραήλ πήγε με πλακάτ «είμαι στρατιώτης των IDF» σε πάρκο στη Νέα Υόρκη και την απείλησαν με μαχαίρι - Δείτε βίντεο

H Μις Ισραήλ πήγε με πλακάτ «είμαι στρατιώτης των IDF» σε πάρκο στη Νέα Υόρκη και την απείλησαν με μαχαίρι - Δείτε βίντεο

Το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η Κότσβα κλείνει με την Μις Ισραήλ κλαίγοντας να λέει ότι «ήταν τόσο μεγάλο το μίσος που εισέπραξα»

mis-israel
Δραματική τροπή πήρε το κοινωνικό πείραμα που διεξήχθη σε πάρκο στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνίστρια τη Μις Ισραήλ, Νόα Κότσβα, η οποία εμφανίστηκε με πλακάτ «είμαι στρατιώτης των IDF, ρωτήστε με ό,τι θέλετε» όταν μια κοπέλα την πλησίασε και τράβηξε μαχαίρι.

«Άκουσα ότι εδώ υπάρχει ένας Σιωνιστής» είπε η κοπέλα που φορούσε ρούχα παραλλαγής η οποία στη συνέχεια είπε «εσύ μικρή Σιωνίστρια» με το συνεργείο που ήταν μαζί με την Μις Ισραήλ να απομακρύνεται για να αποφύγει τα χειρότερα.

Κλείσιμο


«Είσαι εγκληματίας πολέμου» είπε ένας άλλος πολίτης στην 25χρονη Κότσβα με έναν άλλο να την ρωτάει «πώς μπορείς και κοιμάσαι;».

«Κοιμάμαι μια χαρά γιατί γνωρίζω ότι είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας» απάντησε στον τελευταίο η Μις Ισραήλ.

«Είναι ανόητο αυτού που κάνετε. Πηγαίνετε σπίτι σας. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ειρήνη τώρα» σχολίασε ένας άλλος.

Το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η Κότσβα κλείνει με την Μις Ισραήλ κλαίγοντας να λέει ότι «ήταν τόσο μεγάλο το μίσος που εισέπραξα. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να έχω μια ειρηνική συζήτηση μαζί τους. Αλλά είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει να αφήνουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Απίθανη ανατροπή η Ρεάλ μέσα σε δύο λεπτά, κέρδισε 2-1 τη Μπάγερν και πέρασε στον τελικό του Champions League - Δείτε τα γκολ

Επική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague - Κέρδισε 63-59 μέσα στη Βαρκελώνη - Βίντεο, φωτογραφίες

Αλλαγή πολιτικού σκηνικού στα Σκόπια - Μεγάλη νίκη της «σκληρής» του VMRO Σιλιάνοφσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης