Δανία: Το πορτρέτο του βασιλικού ζεύγους πυροδοτεί εικασίες στα social media

Δανία: Το πορτρέτο του βασιλικού ζεύγους πυροδοτεί εικασίες στα social media

Είναι τελικά επεξεργασμένη η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι; Τι φανερώνει το βλέμμα της βασίλισσας Μέρι;

Mary-frederik-denmark
To πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλικού ζεύγους της Δανίας έχει πυροδοτήσει πλήθος εικασιών στα social media, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι αποτελεί προϊόν επεξεργασίας, και άλλους να προσπαθούν να συνδέσουν τη στάση του σώματος της βασίλισσας Μέρι και του Βασιλιά Φρειδερίκου με τις πρόσφατες φήμες περί εξωσυζυγικού δεσμού του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η βασιλική φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή. Σε αυτήν η Βασίλισσα Μέρι ποζάρει φορώντας μία εντυπωσιακή πράσινη τουαλέτα και ένα σετ κοσμημάτων με σμαράγδια στο πλευρό του Βασιλιά Φρειδερίκου, ο οποίος ανέβηκε στον θρόνο στις αρχές τους έτους μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση της μητέρας του.

Αρκετοί σχολιαστές στα social media εστίασαν στην ομορφιά της βασίλισσας Μέρι, που είναι ιδιαίτερα λαμπερή στο βασιλικό πορτρέτο. Ωστόσο πολλοί εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η φωτογραφία αποτελεί προϊόν επεξεργασίας.

Κλείσιμο


«Όμορφο πορτρέτο, αλλά μία ακόμα ψηφιακά επεξεργασμένη βασιλική φωτογραφία», γράφει μία σχολιάστρια, με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει πολλά like. «Είναι φοτοσοπαρισμένη; Μοιάζει σαν να φωτογραφήθηκαν χωριστά και μετά να τους έβαλαν μαζί. Η Μέρι είναι εκθαμβωτική ενώ ο Φρειδερίκος μοιάζει σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

«Δείχνουν άκαμπτοι και παράξενοι. Τεχνητή νοημοσύνη» σημειώνει ένας άλλος σχολιαστής.

Απαντώντας στα σχόλια, το παλάτι της Δανίας δήλωσε ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ορισμένοι βάσισαν τις εικασίες τους στις φήμες που κυκλοφόρησαν πέρυσι περί ερωτικού δεσμού του - τότε πρίγκιπα - Φρειδερίκου με τη Μεξικανή σελέμπριτι Γενοφέβα Καζανόβα.

Ακόμα κι όσοι δεν αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, «βρήκαν» σημάδια της υποτιθέμενης απιστίας στη γλώσσα του σώματος της βασίλισσας. «Έχει τόσο πολλή ένταση. Είναι μαζί στο ίδιο δωμάτιο αλλά μοιάζει με συρραφή φωτογραφιών», αναφέρει ένα σχόλιο. «Είναι πολύ όμορφη, αλλά σφιγμένη! Κάτι δεν πάει καλά» γράφει ένας άλλος σχολιαστής. «Φαίνεται πολύ ψυχρή. Δεν νομίζω ότι την ξετρελαίνει η ιδέα να στέκεται τόσο κοντά στον Φρέντι», προσθέτει ένας άλλος.



Ειδήσεις σήμερα:

Άρης, «ο αρχηγός των γαλάζιων» του ΣΥΡΙΖΑ: Η μεταγραφή Σπηλιωτόπουλου, οι δημοσκοπήσεις και το μούδιασμα

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο στον Ισημερινό - Σοκαριστικό βίντεο

Για ποιες αγορές έως 10 ευρώ με POS «κουρεύονται» για τρία χρόνια οι τραπεζικές προμήθειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης