Ταϊβάν: Δεκάδες σεισμοί σε διάστημα λίγων ωρών - Δείτε βίντεο

Ταϊβάν: Δεκάδες σεισμοί σε διάστημα λίγων ωρών - Δείτε βίντεο

Ένα ξενοδοχείο που είχε ήδη υποστεί σημαντικές ζημιές από τον σεισμό της 3ης Απριλίου και είχε εκκενωθεί είναι ετοιμόρροπο

28617057
Περισσότερες από 80 σεισμικές δονήσεις, εκ των οποίων η μεγαλύτερη είχε μέγεθος 6,3 βαθμών, έχουν καταγραφεί τις τελευταίες οκτώ ώρες στην Ταϊβάν από τη μετεωρολογική υπηρεσία της νήσου.



Κλείσιμο
Το επίκεντρο εντοπίζεται στην επαρχία Χουάλιεν, στο ανατολικό άκρο της νήσου. Η σεισμική δραστηριότητα παρουσιάζει έξαρση μετά τον σεισμό των 7,2 βαθμών που συγκλόνισε την Ταϊβάν στις 3 Απριλίου και στοίχισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στη Χουάλιεν, ετοιμόρροπο είναι ένα ξενοδοχείο που είχε ήδη υποστεί σημαντικές ζημιές από τον σεισμό της 3ης Απριλίου και είχε εκκενωθεί.



Στην Ταϊβάν οι σεισμοί είναι συχνοί, καθώς το νησί βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου ενώνονται δύο τεκτονικές πλάκες. Τον Σεπτέμβριο του 1999 σεισμός 7,3 βαθμών είχε προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 2.000 ανθρώπων, στη χειρότερη καταστροφή στη σύγχρονη ιστορία της Ταϊβάν.


Ειδήσεις σήμερα:

Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία Λυγγερίδη, λέει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - 60 συλλήψεις- Στοιχεία για Ρέντη, Βόλο και Γιάννενα

«Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη όπως προβλέπει το Σύνταγμα για τον Γιώργο Λυγγερίδη» είπε ο Χρυσοχοΐδης


Τι αλλάζει σε αυτές τις ευρωεκλογές - Οι Σπαρτιάτες, το παράβολο των €20.000 και οι 8+1 κρίσιμες ημερομηνίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης