Τραμπ: Μπέρδεψε τον Τζίμι Κίμελ με τον Αλ Πατσίνο - «Ο ανόητος που τραύλιζε στα Όσκαρ»

Τραμπ: Μπέρδεψε τον Τζίμι Κίμελ με τον Αλ Πατσίνο - «Ο ανόητος που τραύλιζε στα Όσκαρ»

Ο Τζίμι Κίμελ ήταν ο οικοδεσπότης της 96ης τελετής απονομής των Όσκαρ αλλά δεν ήταν εκείνος που ανακοίνωσε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας - Αυτός ο ρόλος ανατέθηκε στον βραβευμένο με Όσκαρ Αλ Πατσίνο

tramp
Ο Ντόναλντ Τραμπ σχολιάζεται από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή μπέρδεψε τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ με τον Αλ Πατσίνο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο σόου «Jimmy Kimmel Live», ο παρουσιαστής του talk show έκανε κριτική στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ περιγράφοντας αστειευόμενος τα υποτιθέμενα χρήματα που καταβλήθηκαν στην πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Στόρμι Ντάνιελς ως «νόμιμη δαπάνη».

Ο Τραμπ έσπευσε να απαντήσει στον Κίμελ με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά προσπαθώντας να το κάνει, κατάφερε να μπερδέψει τον παρουσιαστή των Όσκαρ με τον θρύλο της υποκριτικής, Αλ Πατσίνο σε ένα σχόλιο με πολλά λάθη.

Βίντεο με την αντίδραση του Τζίμι Κίμελ:

Trump STILL Mad About Oscars Joke & Thinks Jimmy Kimmel is Al Pacino in New Unhinged Post
Κλείσιμο


«Ο ανόητος Τζίμι Κίμελ που δεν έχει συνέλθει ακόμα από την τρομερή του ερμηνεία και τη μεγάλη πτώση της τηλεθέασης ως παρουσιαστής των βραβείων Όσκαρ, ειδικά όταν έδειξε ότι πάσχει από TDS, κοινώς γνωστό ως Σύνδρομο Διαταραχής Τραμπ σε ολόκληρο τον κόσμο διαβάζοντας στον αέρα την ΑΛΗΘΕΙΑ μου για το πόσο κακή δουλειά έκανε εκείνο το βράδυ, λίγο πριν ανακοινώσει το μεγαλύτερο βραβείο όλων, "Ταινία της Χρονιάς"» έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social.

Και συνέχισε: «...ξέχασε να πει τη διάσημη και υποχρεωτική φράση, ''και ο νικητής είναι''. Αντίθετα, τραύλιζε καθώς άνοιγε τον φάκελο. Γεννήθηκε για να μείνει στην Ιστορία της Τηλεόρασης ως ο Χειρότερος Οικοδεσπότης των Βραβείων της Ακαδημίας».

Ενώ ο Κίμελ ήταν ο οικοδεσπότης της 96ης τελετής απονομής των Όσκαρ, δεν ήταν εκείνος που ανακοίνωσε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Αυτός ο ρόλος ανατέθηκε στον βραβευμένο με Όσκαρ Αλ Πατσίνο. Ο ηθοποιός ανακήρυξε την ταινία «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν νικήτρια με κάπως αφύσικο τρόπο, αλλά αργότερα εξήγησε ότι η αβεβαιότητά του προκλήθηκε από μια αλλαγή στη μορφή του σόου.

Βίντεο με τον Αλ Πατσίνο να ανακοινώνει το βραβείο για την ταινία Oppenheimer:

Al Pacino's AWKWARD Best Picture Announcement Divides the Internet | 2024 Oscars


Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Στη Θεσσαλία ο Κικίλιας - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ, στο κόκκινο έξι περιοχές

Τρεις Ρώσοι έκαναν ρεκόρ πέφτοντας με αλεξίπτωτα από τη στρατόσφαιρα στον Βόρειο Πόλο - Δείτε εκπληκτικές εικόνες

Aνάλυση Le Figaro: Το Ιράν «βοηθά» το Ισραήλ να τερματίσει τον πόλεμο στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης