Ρωσία: Η στιγμή της σύλληψης άνδρα που ετοίμαζε επίθεση με μολότοφ στο υπ. Άμυνας - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Η στιγμή της σύλληψης άνδρα που ετοίμαζε επίθεση με μολότοφ στο υπ. Άμυνας - Δείτε βίντεο

H FSB συνέλαβε κάτοικο της Νοβοκουζνέτσκ, στη Σιβηρία, ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε χρήματα στον ουκρανικό στρατό

russia-silipsi
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) συνέλαβε στην Σιβηρία άνδρα που κατηγορείται ότι προετοίμαζε επίθεση με βόμβες μολότοφ σε κτίριο του υπουργείου Άμυνας σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Στην ανακοίνωση της FSB, την οποία επικαλούνται τα πρακτορεία TASS και Interfax, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι ήρθε σε επαφή τον Νοέμβριο μέσω ίντερνετ με «τρομοκρατική παραστρατιωτική οργάνωση» και ότι ήθελε να διαπράξει επίθεση στην Μπαρναούλ, την πρωτεύουσα της Αλτάι.

Το πρακτορείο Ria Novosti μετέδωσε βίντεο που δείχνει την σύλληψη του υπόπτου από πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας με καλυμμένα τα πρόσωπα. Στον συλληφθέντα, ο οποίος δήλωσε αθώος, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης», σύμφωνα με το TASS, και αντιμετωπίζει πολύ βαριά ποινή.



Από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2022 που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας συλλαμβάνουν συχνά ανθρώπους που κατηγορούνται ότι διέπραξαν ή προετοίμαζαν επιθέσεις κατά γραφείων στρατολόγησης.

Σήμερα επίσης, η FSB, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ανακοίνωσε ότι συνέλαβε κάτοικο της Νοβοκουζνέτσκ, στη Σιβηρία, ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε χρήματα στον ουκρανικό στρατό, πράξη που συνιστά «εσχάτη προδοσία».


Ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στα δικαστήρια - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Φλωρίδη

Κάτι συνέβη πριν 15 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της 38χρονης στη Χαλκίδα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, απαντά η πλευρά του θύματος

Γιατί κρύβουν την ασθένεια της Κέιτ: Τα σενάρια, οι φόβοι και οι θεωρίες συνωμοσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης