Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην κεντρική Αλβανία - Αισθητός και στα Τίρανα

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην κεντρική Αλβανία - Αισθητός και στα Τίρανα

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Ελμπασάν με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται σε 17 χιλιόμετρα

seismos_creta_main
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα τα ξημερώματα στην κεντρική Αλβανία, όπως ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Ελμπασάν και 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Λόυσνια με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται σε 17 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή και στα Τίρανα, ενώ οι κάτοικοι στη Λούσνια βγήκαν αναστατωμένοι στους δρόμους.

albania_seismos


Κλείσιμο
Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε ότι στη 01:17 (ώρα Ελλάδος), καταγράφηκε σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,5 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, το επίκεντρο της οποίας εντοπίζεται 125 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

seismos_albania


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Αν ήμουν στο Τμήμα θα τον σκότωνα» λέει η μητέρα του 39χρονου

Κύκλωμα μαστροπείας: Στο μικροσκόπιο ο ρόλος της 25χρονης «Έλενας»

Έγραψε ιστορία η κοπέλα του Βεζένκοβ - Με σουτ της έστειλε την εθνική πόλο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης