Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να προγραμματίζει ταξίδι «αστραπή» στο Λονδίνο για τη στέψη του Καρόλου, καθώς θέλει να είναι σύντομα πίσω στις ΗΠΑ για τα γενέθλια του γιου του Άρτσι.
Είναι η πρώτη φορά που ο δούκας του Σάσεξ θα δει από κοντά την οικογένειά του, μετά την κηδεία της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Χάρι θα δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο Γ', να στέφεται βασιλιάς στο Αββαείο του Ουέστμινστερ το Σάββατο 6 Μαΐου και στη συνέχεια θα επιστρέψει κατευθείαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με την Daily Mail.
Η τελετή για την επίσημη στέψη του Βασιλιά έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες. Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει περίπου δύο ώρες αργότερα στις 3 το μεσημέρι.
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν την είδηση πριν από μερικές εβδομάδες σε μια δήλωση, λέγοντας ότι «είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν» ότι ο δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου.
Όμως η δούκισσα του Σάσεξ θα μείνει σπίτι στην κατοικία του ζευγαριού στο Μοντεσίτο με την ενός έτους Λίλιμπετ και τον Άρτσι. «Ο Κάρολος θα είναι ευχαριστημένος. Η υπόλοιπη οικογένεια θα ανακουφιστεί που η Μέγκαν δεν θα είναι εκεί - θα ήταν ιδιαίτερα άβολα για την Κέιτ» σχολίασε βασιλικός παρατηρητής.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.