Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα - Έκανε λάθος στο συλλαβισμό του αριθμού «eight»
Ο 80χρονος Μπάιντεν πρόσθεσε άλλη μια γκάφα στο «παλμαρέ» του
Σε εμπλουτισμό της «βιβλιοθήκης» με τις γκάφες κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο προχώρησε την Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.
Μιλώντας στο Μέριλαντ ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στον φόρο που καλούνται να πληρώσουν κατά μέσο όρο οι Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο είναι 8%. Όταν, όμως, θέλησε να συλλαβίσει τον αριθμό (eight), o Τζο Μπάιντεν ξέχασε το τελευταίο γράμμα.
«Έχουμε χίλιους δισεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ. Ξέρετε τον μέσο όρο φόρου που πληρώνουν; 8% (eight στο πρωτότυπο). E-I-G-H» ακούστηκε να λέει από μικροφώνου ο Μπάιντεν.
Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν με αφορμή το λάθος του 80χρονου Μπάιντεν, ότι το 1992 ο τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Νταν Κουέιλ είχε «διορθώσει» 12χρονο μαθητή για την ορθογραφία - στα αγγλικά - της λέξης «πατάτα», σβήνοντας το σωστό potato που είχε γράψει ο μαθητής και γράφοντας στη θέση του το λάθος potatoe.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.