Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα - Έκανε λάθος στο συλλαβισμό του αριθμού «eight»
Ο 80χρονος Μπάιντεν πρόσθεσε άλλη μια γκάφα στο «παλμαρέ» του
Σε εμπλουτισμό της «βιβλιοθήκης» με τις γκάφες κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο προχώρησε την Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.
Μιλώντας στο Μέριλαντ ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στον φόρο που καλούνται να πληρώσουν κατά μέσο όρο οι Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο είναι 8%. Όταν, όμως, θέλησε να συλλαβίσει τον αριθμό (eight), o Τζο Μπάιντεν ξέχασε το τελευταίο γράμμα.
«Έχουμε χίλιους δισεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ. Ξέρετε τον μέσο όρο φόρου που πληρώνουν; 8% (eight στο πρωτότυπο). E-I-G-H» ακούστηκε να λέει από μικροφώνου ο Μπάιντεν.
Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν με αφορμή το λάθος του 80χρονου Μπάιντεν, ότι το 1992 ο τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Νταν Κουέιλ είχε «διορθώσει» 12χρονο μαθητή για την ορθογραφία - στα αγγλικά - της λέξης «πατάτα», σβήνοντας το σωστό potato που είχε γράψει ο μαθητής και γράφοντας στη θέση του το λάθος potatoe.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.