Μείωση της στρατιωτικής βοήθειας προς το Πακιστάν

Μείωση της στρατιωτικής βοήθειας προς το Πακιστάν

Κατά 800 εκατομμύρια δολάρια θα μειώσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τη στρατιωτική βοήθεια προς το Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του επιτελείου του Λευκού Οίκου Γουίλιαμ...

Μείωση της στρατιωτικής βοήθειας προς το Πακιστάν
Κατά 800 εκατομμύρια δολάρια θα μειώσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τη στρατιωτική βοήθεια προς το Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του επιτελείου του Λευκού Οίκου Γουίλιαμ Ντάλεϊ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας New York Times.

Το Πακιστάν προχώρησε σε ορισμένα βήματα που έδωσαν στην κυβέρνηση Ομπάμα αφορμή να διακόψει ένα μέρος της βοήθειας, ανέφερε ο Γουίλιαμ Ντάλεϊ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Κλείσιμο
Επισήμανε ακόμα πως ΗΠΑ και Πακιστάν προσπαθούν να διευθετήσουν ορισμένα θέματα που αφορούν στη σχέση τους η οποία έχει επιδεινωθεί μετά την αμερικανική στρατιωτική επιχείρηση, που κατέληξε στο θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν.

«Μέχρι να επιλύσουμε αυτές τις διαφορές, δεν θα χορηγήσουμε ορισμένα από τα χρήματα που προέρχονται από τους αμερικανούς φορολογούμενους», σημείωσε ο επικεφαλής του επιτελείου του Λευκού Οίκου.
Ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης