Εκνευρισμένη με το Παρίσι η Μελόνι - «Τα λόγια τους μοιάζουν με ανάμειξη σε υποθέσεις κυρίαρχης χώρας»

Εκνευρισμένη με το Παρίσι η Μελόνι - «Τα λόγια τους μοιάζουν με ανάμειξη σε υποθέσεις κυρίαρχης χώρας»

Μια δήλωση της  Γαλλίδας υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων περί σεβασμού στις αξίες και τους κανόνες του Κράτους Δικαίου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Τζόρτζια Μελόνι

meloni
Οργισμένη απάντηση στην Γαλλίδα υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Λοράνς Μπουν, η οποία σε συνέντευξή της στη La Repubblica, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «θέλουμε να συνεργαστούμε με την Ρώμη, αλλά θα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή τον σεβασμό των αξιών και των κανόνων του κράτους δικαίου», έδωσε ο Τζόρτζια Μελόνι.

«Θέλω να ελπίζω, όπως συμβαίνει συχνά, ο Tύπος της Aριστεράς να παρερμήνευσε τις πραγματικές δηλώσεις που έγιναν από μέλη ξένων κυβερνήσεων και έχω εμπιστοσύνη στο ότι η γαλλική κυβέρνηση θα διαψεύσει άμεσα τα λόγια αυτά, τα οποία μοιάζουν υπερβολικά με μια απαράδεκτη απειλή ανάμειξης στις υποθέσεις μιας κυρίαρχης χώρας, η οποία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», απάντησε, μέσω Facebook, η Μελόνι.

«Η εποχή των κυβερνήσεων υπό την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, οι οποίες ζητούσαν προστασία από το εξωτερικό, τελείωσε. Θεωρώ ότι είναι σαφές σε όλους, στην Ιταλία και στην Ευρώπη».

Υπενθυμίζεται ότι πριν μια εβδομάδα, και η Γαλλίδα πρωθυπουργός Ελίζαμπεθ Μπορν δήλωσε ότι «η χώρα της θα παρακολουθήσει προσεκτικά τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως και του δικαιώματος στην άμβλωση, μετά την νίκη της Τζόρτζια Μελόνι στις ιταλικές γενικές εκλογές».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα «επίθεση» Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Δεν ξέρει το πρωτόκολλο - Δεν θα πέσω στο επίπεδό του»

«Ο γιος μου ήταν στοχοποιημένος από τη Χρυσή Αυγή», κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα

90χρονος κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και αυτοκτόνησε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης