ΗΠΑ: Το «ατύχημα» στην πασαρέλα της θετής κόρης της Καμάλα Χάρις άφησε... σε κοινή θέα το στήθος της

ΗΠΑ: Το «ατύχημα» στην πασαρέλα της θετής κόρης της Καμάλα Χάρις άφησε... σε κοινή θέα το στήθος της

Η 22χρονη Έλλα Έμχοφ ξετρέλανε με την εντυπωσιακή παρουσία της το κοινό στην Εβδομάδα Μόδας που έγινε στη Νέα Υόρκη - Το πράσινο μεταξωτό φουλάρι της γλίστρησε και άφησε σε κοινή θέα το στήθος της

ella_emhoff
Καθώς περπατούσε όλο χάρη στην πασαρέλα, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Μόδας» στη Νέα Υόρκη, το πράσινο φουλάρι που είχε περασμένο στο λαιμό της η Έμμα Έμχοφ, θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, γλίστρησε από τη θέση του.

Ενώ κάλυπτε τα στήθη της, άφησε σε κοινή θέα το ένα από αυτά. Ωστόσο, η ίδια συνέχισε απτόητη να κάνει τη... δουλειά της.

«Παρά λίγο να μείνει γυμνή η 23χρονη θετή κόρη της Καμάλα Χάρις και του συντρόφου της», σχολιάζει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post». «Από το υπέροχο μεταξωτό φουλάρι που φορούσε η Έμμα, ξεπρόβαλε το ένα στήθος της, στη διάρκεια επίδειξης του «Prabal Gurung» που έγινε στο ξενοδοχείο «UN Plaza», προσθέτει το δημοσίευμα. Η Έλλα φορούσε εκτός από το εντυπωσιακό φουλάρι, μία μαύρη μίνι φούστα και σανδάλια.



Η 23χρονη είναι δύο από τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο σύζυγος της Καμάλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, από τον πρώτο του γάμο.

Όταν η Καμάλα ανέλαβε την αντιπροεδρία των ΗΠΑ και οι κάμερες εστίασαν στον άνδρα που την συνόδευε και τα δύο θετά παιδιά του, οι «μετοχές» της Έλλα εκτινάχθηκαν.

Λίγες εβδομάδες αφότου τράβηξε τα βλέμματα όλων με το παλτό του διάσημου οίκου «Miu Miu» που φορούσε στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ, Tζo Μπάιντεν και της μητριάς της, στις 20 Ιανουαρίου, η Έλλα έγινε περιζήτητη.

kamala_kri
Κλείσιμο


Τον Φεβρουάριο του 2021, η Έλλα έδωσε τα... χέρια με το πρακτορείο μοντέλων «IMG». Έκτοτε διαφημίζει προιόντα πολυτελών οίκων μόδας. Πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε στα εγκαίνια του βρετανικού οίκου «Mulberry», που άνοιξε νέο κατάστημα στη Νέα Υόρκη.

Εκτός από το μόντελινγκ, η Έλλα, απόφοιτος της περίφημης Σχολής Σχεδίου «Parsons New School», δημιουργεί τα δικά της ιδιόμορφα πλεκτά και α προωθεί στο διαδίκτυο.

«Μεγαλώνοντας, δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου ως κάποια κομψή γυναίκα , Προφανώς, μου άρεσε η μόδα και νοιαζόμουν πολύ για αυτήν. Αλλά ήθελα πραγματικά να κάνω τα δικά μου πράγματα και να νιώθω πραγματικά άνετα με το σώμα μου... Ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου ως «έναν άνθρωπο της μόδας»», είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο στο περιοδικό «Εlle».

Η Έλλα υποστηρίζει επίσης την τάση της αξύριστης μασχάλης ποζάροντας στο φακό με μαγιό και το χέρι σηκωμένο κρατώντας μία πλεκτή τσάντα  Τη σχετική φωτογραφία έχει ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram.  


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 350 ευρώ το επίδομα θέρμανσης - Ενίσχυση 250 ευρώ σε 2,3 εκατομμύρια πολίτες


Λήστεψαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου

Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι ανακατέλαβε «πάνω από 20 τοποθεσίες» μέσα σε ένα 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης