Με την πρόταση ήταν σύμφωνοι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν, ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Μιχόλ Μάρτιν και άλλοι ηγέτες, όπως σημειώνει το Politico.
Από την πλευρά του ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε τάχθηκε υπέρ με την προϋπόθεση να υπάρχει η πιθανότητα να ληφθούν αποφάσεις.
Τη συμφωνία των «27» ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media o πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, ο οποίος μίλησε για «ιστορική στιγμή», ενώ η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, έκανε λόγο για μια καλή μέρα για την Ευρώπη. Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη εξέφρασε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.