Οργή Τραμπ για την κόρη του Ιβάνκα που δεν είδε νοθεία στις εκλογές του 2020

Οργή Τραμπ για την κόρη του Ιβάνκα που δεν είδε νοθεία στις εκλογές του 2020

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αφότου έβαλε την κόρη του στο στόχαστρο διέψευσε ότι μίλησε για «απαγχονισμό» του αντιπροέδρου του Μάικ Πενς

068_AA_05012021_240879
Ενδοοικογενειακή διαμάχη προέκυψε ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και την κόρη του Ιβάνκα λίγες ώρες μετά τα όσα δήλωσε η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην ειδική επιτροπή της Βουλής των ΑντιπροσώπωνΟ Τραμπ εξαπολύοντας τα βέλη του στην κόρη του είπε πως η Ιβάνκα δεν είχε εμπλοκή στην εξέταση ή τον έλεγχο των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα Truth Social έγραψε πως «η Ιβάνκα Τραμπ δεν συμμετείχε στην εξέταση ή τη μελέτη των εκλογικών αποτελεσμάτων. Είχε αποχωρήσει από καιρό και, κατά τη γνώμη μου, προσπαθούσε απλώς να σεβαστεί τον Μπιλ Μπαρ και τη θέση του ως γενικός εισαγγελέας».
trump_-_ivanka
TrumP

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει έντονο θόρυβο στις ΗΠΑ καθώς οι σχέσεις πατέρας και κόρης ήταν πολύ στενές ενώ κάποιοι έλεγαν ότι η Ιβάνκα ήταν το αγαπημένο του παιδί. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του η Ιβάνκα άνηκε στο επιτελείο των συμβούλων του ενώ ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έλεγε συχνά ότι η κόρη του μία μέρα θα μπορούσε να κάτσει στο Οβάλ γραφείο. 
Κλείσιμο

Πάντως ο Τραμπ δεν στράφηκε μόνο εναντίον της κόρης του αλλά έκανε το ίδιο και μέ άλλους πρώην συμβούλους του. Παράλληλα σε μία σειρά από αναρτήσεις διαψεύδει ότι δήλωσε πως πρέπει να «απαγχωνιστεί» ο αντιπρόεδρος Πενς επειδή δεν υποστήριξε τους ψευδείς - όπως αποδείχθηκαν ισχυρισμούς του. Ακόμη επανέλαβε τον ψευδή ισχυρισμό ότι εκείνος ήταν ο πραγματικός νικητής των εκλογών και δεν παρέλειψε να επιπλήξει τους νομοθέτες επειδή δεν ερεύνησαν τους ισχυρισμούς του για νοθεία (ασχέτως αν ποτέ δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο).
trump_-_truth_social


Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης