Οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται για να διευκρινίσουν τα σχόλια που έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, ωστόσο η θέση της Άγκυρας στη Συμμαχία δεν έχει αλλάξει εξαιτίας των δηλώσεων αυτών, ανέφερε απόψε ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου.
«Τίποτα δεν αλλάξει όσον αφορά τη θέση τους στη συμμαχία του ΝΑΤΟ (…) εργαζόμαστε για να αποσαφηνίσουμε καλύτερα (…) τη στάση τους» ανέφερε ο Τζον Κίρμπι μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Ο Ερντογάν είπε νωρίτερα σήμερα ότι δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να στηρίξει τα σχέδια για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ επειδή αυτές οι σκανδιναβικές χώρες «φιλοξενούν πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.