«Μάχη» για το Φιδονήσι - «Θα πολεμήσουμε για όσο χρειαστεί», λένε οι Ουκρανοί
«Οποιος ελέγχει το νησί, έχει την δυνατότητα να μπλοκάρει οποτεδήποτε την κίνηση των πλοίων από όλα τα σημεία προς την νότια Ουκρανία», δήλωσε ο επικεφαλής των στρατιωτικών υπηρεσιών Πληροφοριών της Ουκρανίας
«Η Ουκρανία θα πολεμήσει για το Φιδονήσι«για όσο χρόνο χρειαστεί», δήλωσε ο επικεφαλής των στρατιωτικών υπηρεσιών Πληροφοριών της Ουκρανίας.
«Οποιος ελέγχει το νησί, έχει την δυνατότητα να μπλοκάρει οποτεδήποτε την κίνηση των πλοίων από όλα τα σημεία προς την νότια Ουκρανία», δήλωσε ο Κίριλο Μπουντάνοφ στην ουκρανική τηλεόραση.
Η επανάληψη των συγκρούσεων στο Φιδονήσι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να εξελιχθεί σε μάχη για τον έλεγχο της δυτικής ακτής της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με αξιωματούχους του αμυντικού τομέα, την ώρα που οι ρωσικές δυνάμεις πασχίζουν να προωθηθούν στην ανατολική και την βορειοανατολική Ουκρανία.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.