Κιμ Καρντάσιαν: «Ο Κάνιε Γουέστ με έκανε να πιστεύω ότι μου είναι απαραίτητος, δεν μπορούσα ούτε να ντυθώ μόνη μου»

Κιμ Καρντάσιαν: «Ο Κάνιε Γουέστ με έκανε να πιστεύω ότι μου είναι απαραίτητος, δεν μπορούσα ούτε να ντυθώ μόνη μου»

Η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε πως ο πρώην σύζυγός  της είναι «οραματιστής», όμως ο γάμος τους ήταν πολύ τοξικός - «Του ζητούσα συμβουλές για το οτιδήποτε», αναφέρει 

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__3_
Η Κιμ Καρντάσιαν ζει μία καλύτερη ζωή, αφού χώρισε με τον Κάνιε Γουέστ και δεν διστάζει να παραδεχτεί πως ο γάμος τους είχε γίνει τοξικός.

Όπως δήλωσε η διάσημη τηλεπερσόνα στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», «είχε φτάσει σε ένα σημείο που ζητούσε τις συμβουλές του Κάνιε για το παραμικρό».


«Με είχε κάνει να πιστεύω ότι μου είναι απαραίτητος σε όλα. Του ζητούσα συμβουλές ακόμα και για το τι θα φορέσω», ακούμε να λέει η Κιμ Καρντάσιαν στην αδερφή της, Κόρτνεϊ.

«Αυτό μάλιστα, μου έχει μείνει. Ακόμα και σήμερα, παθαίνω κρίσεις πανικού για το τι θα φορέσω», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως δήλωσε αργότερα, όταν κάποια στιγμή είχε αναλάβει μόνη της το styling για μία εκδήλωση, στην οποία έπρεπε να παραβρεθεί, ο πρώην σύζυγός της την είχε πάρει τηλέφωνο και της είπε πως «η καριέρα της τελείωσε».

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά, η ίδια δεν φαίνεται να του κρατά κακία. Μάλιστα, συνεχίζει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και τον χαρακτηρίζει «οραματιστή».

«Μου έλεγε πώς να κάνω τα μαλλιά μου, πώς να βαφτώ. Αυτή είναι η γλώσσα της αγάπης του Κάνιε, τα ρούχα. Πάντα τον εμπιστευόμουν σε όλα αυτά», εξήγησε η Κιμ Καρντάσιαν.

Πλέον, μόνη της προσπαθεί ακόμα να βρει τον εαυτό της στον χώρο της μόδας. Παρά το γεγονός όμως, πως έχει ένα πολύ ισχυρό όνομα, πάντα θα την κυνηγάει, όπως λέει, το επίθετο του συζύγου της.


«Προσπαθώ να βρω ακόμα ποια είμαι μόνη μου. Πάντα με τις αδελφές μου ήμασταν οι Καρντάσιαν. Μετά ήμασταν οι Kimye. Ποια είναι όμως, η Κιμ; Αυτό είναι το άλμα που πρέπει να κάνω. Πώς φτάνω ως εκεί χωρίς τον Κάνιε;», αναρωτήθηκε η διάσημη τηλεπερσόνα, ενώ συνομιλούσε με την Κόρτνεϊ.




Ειδήσεις σήμερα:

Eurovision: Ο αποκλεισμός της Κύπρου, ένα φιλί και μία Ισπανία που έβαλε «φωτιά»


Ο Τζόνσον διώχνει 91.000 δημόσιους υπαλλήλους


Αντώνης Συκάρης: Απεγκλωβίστηκε μετά από ένα μήνα η σορός του ορειβάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης