Πόλεμος στην Ουκρανία - Συγκλονιστικό βίντεο από Ζελένσκι: «Σταματήστε τώρα τον ρωσικό φασισμό»

Πόλεμος στην Ουκρανία - Συγκλονιστικό βίντεο από Ζελένσκι: «Σταματήστε τώρα τον ρωσικό φασισμό»

Αν δεν το σταματήσετε στην Ουκρανία, το κακό θα φτάσει σε κάθε ευρωπαϊκό σπίτι, λέει το μήνυμα του Ζελένσκι, σε ένα βίντεο με σκληρές εικόνες από τις ναζιστικές θηριωδίες

video_ukraine
Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο με πολύ δυνατά μηνύματα και σκληρές εικόνες για τον πόλεμο που βιώνει η Ουκρανία τον τελευταίο μήνα, παρουσίασε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το βίντεο του Ουκρανού προέδρου παρουσιάζει πλάνα από τη ναζιστική εισβολή και όσα αυτή προκάλεσε σε λαούς ανά τον κόσμο, επιχειρώντας να την παραλληλίσει με τον πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία και την κατάσταση σε πόλεις όπως το Ιρπίν και η Μαριούπολη.

Μάλιστα, μέσω αυτού, ο Ζελένσκι καλεί τη Δύση να βάλει τέλος «στο ρωσικό φασισμό».

Κλείσιμο


«Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με το κακό, είναι δύσκολο να πιστέψεις πόσο πραγματικό είναι. Φαινόταν πως η πιο τερατώδης εκδήλωση του κακού είχε καταγραφεί αμετάκλητα μονάχα στα τρομακτικά ιστορικά χρονικά» αναφέρει το μήνυμα στο βίντεο.

Και συνεχίζει: «To κακό δε θα επέστρεφε στις ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά επέστρεψε. Μέσα σε ένα μήνα του πολέμου καταστράφηκαν 4.379 σπίτια, 6,5 εκατομμύρια Ουκρανοί εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, χιλιάδες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων 121 παιδιά. Αν δεν το σταματήσετε στην Ουκρανία, το κακό θα φτάσει σε κάθε ευρωπαϊκό σπίτι. Σταματήστε το ρωσικό φασισμό!».


Ειδήσεις σήμερα:

Στο θωρηκτό «Αβέρωφ» μπήκαν οι υπογραφές για 3 Belh@rra και 6 επιπλέον Rafale

Μπάιντεν μετά τη Σύνοδο G7: Αποφασισμένοι να στηρίξουμε τους Ουκρανούς στην προάσπιση της εδαφικής τους κυριαρχίας

Με Rafale, Spitfire, θωρακισμένα M1117 και Μονάδες των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης