Δείτε τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως «Δία» και τη Σάλμα Χάγιεκ ως «Ήρα» σε διαφημιστικό του Super Bowl!

Δείτε τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως «Δία» και τη Σάλμα Χάγιεκ ως «Ήρα» σε διαφημιστικό του Super Bowl!

O «Πατέρας των Θεών» βγαίνει στη σύνταξη, αλλά δεν είναι όπως το περίμενε...

arnie_salma
Ένα αστείο διαφημιστικό της ΒΜW εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία κυκλοφόρησε εχθές Τετάρτη, με πρωταγωνιστές δύο σταρ μεγατόνων που υποδύονται το ζευγάρι που «έκανε κουμάντο» στον Όλυμπο.

Η είδηση που κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επρόκειτο να υποδυθεί τον «Πατέρα των Θεών και των Ανθρώπων», Δία, είχε δημιουργήσει αρκετή αδημονία στους φαν του ηθοποιού, και όχι μόνο. Η συμμετοχή ωστόσο της Σάλμα Χάγιεκ στον ρόλο της συζύγου του «κυβερνήτη» των Θεών, της Ήρας, σίγουρα εκτίναξε τις προσδοκίες στα όψη.

Στο διαφημιστικό κλιπ της BMW, που έχει δεχτεί αρκετά καλές κριτικές μέχρι στιγμής, κάνει ένα cameο και ο ηθοποιός Ραλφ Μόλερ ως ο θεός της θάλασσας, Ποσειδώνας.

Όσον αφορά στην «πλοκή» του διαφημιστικού, το οποίο θα κάνει την τηλεοπτική του πρεμιέρα στο Super Bowl, αυτή έχει ως εξής: Αφού ο Δίας ανακοινώνει ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ήρα βγαίνουν στη σύνταξη, το ζευγάρι μετακομίζει στη Νότια Καλιφόρνια. «Έχοντας μετακομίσει από τον Όλυμπο στο Παλμ Σπρινγκς, ο Δίας αισθάνεται απογοητευμένος από όλα σχεδόν τα επίγεια ηλεκτρικά πράγματα, μέχρι που συναντά την πλήρως ηλεκτρική BMW iX M60» γράφει στο site της η μεγάλη εταιρεία αυτοκινήτων.

Zeus & Hera | BMW USA (Official Video)
Κλείσιμο


Στο διαφημιστικό της ΒΜW o μυώδης, ασπρομάλλης «Δίας» εμφανίζεται να προσπαθεί να χαλαρώσει στην πισίνα και το γήπεδο του γκολφ. Ωστόσο δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά αφού τον ενοχλούν συνεχώς γείτονες που του ζητούν να χρησιμοποιήσει τον κεραυνό του για να τροφοδοτήσει με ρεύμα διάφορα... εργαλεία τους.

Ο Άρνι-Δίας φαίνεται να δυσκολεύεται επίσης να κατανοήσει τη χρήση βασικών ανθρώπινων συσκευών, αλλά ευτυχώς έχει την πανέμορφη σύζυγό του να τον βοηθά: «Καρδιά μου... δεν είναι πυρηνική φυσική» λέει η Χάγιεκ-Ήρα καθώς δείχνει στον «Πατέρα των Θεών» πώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων.

Ο εκνευρισμένος Δίας καταλήγει να κόψει το ρεύμα σε όλο το Παλμ Σπρινγκς. Τότε εμφανίζεται η Ήρα για να του φτιάξει το κέφι με το ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό SUV της BMW: το BMW #iX M60.



«Ποιο είναι το μόνο πράγμα που έχει τη δύναμη να φτιάξει το κέφι του Δία; Το απόλυτο ηλεκτρικό όχημα» γράφει η γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων στα social media.



Ειδήσεις σήμερα:

Ζήτησε από τη γυναίκα του να τραβήξει σε βίντεο τη βουτιά του σε παγωμένο ποτάμι και πνίγηκε μπροστά της!

Κύπρος: Στη δημοσιότητα φωτογραφία 15χρονου υπόπτου για απόπειρα φόνου 17χρονου

Φύλακας σε έκθεση έργων τέχνης ζωγράφισε... ματάκια σε απρόσωπες φιγούρες πολύτιμου πίνακα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης