Τι απέγινε η δασκάλα που αποπλάνησε τον 12χρονο μαθητή της και μετά... τον παντρεύτηκε;

Τι απέγινε η δασκάλα που αποπλάνησε τον 12χρονο μαθητή της και μετά... τον παντρεύτηκε;

Ο επίλογος του αρρωστημένου δεσμού, ο οποίος είχε δημιουργήσει σάλο το 1996, γράφτηκε πριν από μερικές μέρες 

Τι απέγινε η δασκάλα που αποπλάνησε τον 12χρονο μαθητή της και μετά... τον παντρεύτηκε;
Το 1996, η ιστορία του «έρωτά» τους είχε προκαλέσει σάλο στην Αμερική, μονοπωλώντας για πολλές εβδομάδες το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Και πώς θα μπορούσε εξάλλου να γίνει διαφορετικά, αφού ο απαγορευμένος δεσμός ανάμεσα στην 34χρονη παντρεμένη δασκάλα Mary Kay Letourneau και τον 12χρονο μαθητή της, Vili Fualaau, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη γειτονιά τους στο Σιάτλ, αλλάζοντας για πάντα τις ζωές των οικογενειών τους.

Όταν αποπλάνησε τον 12χρονο Vili, η Letourneau ήταν παντρεμένη και είχε τέσσερα παιδιά. Σύντομα, το πάθος μεταξύ τους φούντωσε και ούτε καν η αποκάλυψη του σκανδάλου, η φυλάκιση της δασκάλας για βιασμό και η κατακραυγή του κόσμου δεν στάθηκαν αρκετά για να τους χωρίσουν.

Τον Μάρτιο του 1997, η Letourneau γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Fualaau, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Audrey, ενώ βρισκόταν εκτός φυλακής με εγγύηση, περιμένοντας να δικαστεί. Στη δίκη της, παραδέχτηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση, ενώ της επέβαλαν να υποβληθεί και σε ψυχολογική θεραπεία, ενδεδειγμένη για άτομα που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα.

Δύο εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή της, η αμετανόητη δασκάλα συνάντησε ξανά τον «μεγάλο της έρωτα» και έκανε σεξ μαζί του μέσα σε ένα αμάξι. Δυστυχώς για εκείνη, συνελήφθη ξανά επ' αυτοφώρω για παραβίαση των όρων της αναστολής της (που όριζαν να μην ξαναδεί το αγόρι) και καταδικάστηκε εκ νέου σε επτά χρόνια φυλάκιση. Ενώ βρισκόταν μέσα στη φυλακή, η Letourneau γέννησε το δεύτερο παιδί της με τον Fualaau.
Κλείσιμο

To 2004, η Letourneau αποφυλακίστηκε από την Γυναικεία Φυλακή της Ουάσινγκτον και έναν χρόνο μετά, παντρεύτηκε τον Fualaau σε μια μεγάλη τελετή, με εκατοντάδες καλεσμένους. Τα επόμενα χρόνια, το ζευγάρι εξοικονόμησε αρκετά χρήματα παρέχοντας αποκλειστικές συνεντεύξεις σε αμερικανικά κανάλια και συγγράφοντας από κοινού βιβλία με αποκαλύψεις σχετικά με τον θυελλώδη έρωτά τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως η ιστορία του αμφιλεγόμενου αυτού ζευγαριού δεν θα έχει τελικά «χάπι εντ», αφού σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η Mary Kay Letourneau και ο Vili Fualaau υπέβαλαν πρόσφατα αίτηση διαζυγίου, 12 χρόνια μετά τον γάμο τους και πάνω από μια 20ετία από την πρώτη γνωριμία τους, σε μια σχολική αίθουσα.

Σύμφωνα με μια πηγή του περιοδικού people, από τον στενό φιλικό κύκλο του ζευγαριού, οι δύο σύζυγοι αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη σχέση τους εδώ και καιρό. «Προσπάθησαν να λύσουν τα προβλήματά τους αλλά δεν τα κατάφεραν. Είναι ωστόσο αποφασισμένοι να διατηρήσουν μια καλή σχέση για χάρη των παιδιών τους».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης