Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα

«Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σήμερα σε ένα σελφ-τεστ ρουτίνας για την Covid-19 και το αποτέλεσμα ήταν θετικό», αναφέρει το γραφείο του σε σχετική ανακοίνωση

antonio_costa
Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, που επανεξελέγη για δεύτερη μια θητεία την Κυριακή, διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και θα παραμείνει σε απομόνωση για ένα διάστημα 7 ημερών, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του.

«Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σήμερα σε ένα σελφ-τεστ ρουτίνας για την Covid-19 και το αποτέλεσμα ήταν θετικό», αναφέρει το γραφείο του σε μια ανακοίνωση, όπου προσθέτει ότι ο Κόστα δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα.

«Το θετικό αποτέλεσμα έχει ήδη επιβεβαιωθεί από ένα τεστ αντιγόνου». Ο Αντόνιο Κόστα πέρασε τις τελευταίες 2 εβδομάδες συμμετέχοντας σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, προσελκύοντας πολύ συχνά μεγάλα πλήθη.

Ο συντηρητικός πρόεδρος της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα ξεκίνησε σήμερα τις διαβουλεύσεις με τα οκτώ κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο ενόψει του σχηματισμού της νέας κυβέρνησης του Αντόνιο Κόστα. Αύριο επρόκειτο να κάνει δεκτό τον Σοσιαλιστή ηγέτη, ηλικίας 60 ετών, που βρίσκεται στην εξουσία από το 2015.



Ειδήσεις σήμερα:

Σκηνικό φρίκης στη Θεσσαλονίκη: «Παρίστανε τον αστυνομικό και με βίασε» - Ο 39χρονος δράστης ήταν προφυλακισμένος για φόνο

Τα κρούσματα της Omicron δεν έχουν φτάσει ακόμα στην κορύφωσή τους σε πολλές χώρες, προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Στα 24.308 τα νέα κρούσματα, 103 θάνατοι και 563 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης