Κωνσταντινούπολη: Κατηγορούν τον Ιμάμογλου πως έτρωγε… ψάρι την ώρα της σφοδρής χιονοθύελλάς

Κωνσταντινούπολη: Κατηγορούν τον Ιμάμογλου πως έτρωγε… ψάρι την ώρα της σφοδρής χιονοθύελλάς

Οργανωμένη επίθεση κατά του δημάρχου Κωνσταντινούπολης από τον φιλοκυβερνητικό τύπο - Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της επίμαχης ψαροταβέρνας

imamoglou_ps
Στο στόχαστρο φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ στην Τουρκία βρέθηκε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, λόγω δείπνου σε ψαροταβέρνα -με τον πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία- την ίδια ώρα που η πόλη είχε «παραλύσει» λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί, προσκείμενοι στον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, κατηγόρησαν τον Ιμάμογλου, πιθανό αντίπαλο του Ερντογάν στις επόμενες προεδρικές εκλογές στη χώρα, πως: «αντί να ρίχνει αλάτι στους δρόμους, έριχνε αλάτι στο ψάρι».

«Κάθε φορά που η πόλη αντιμετωπίζει μια καταστροφή, ο δήμαρχος Ιμάμογλου είτε πηγαίνει για σκι, είτε για δείπνα» σχολιάζει η Σαμπάχ θυμίζοντας πως μετά τον σεισμό του 2020 στο Ελαζίγ, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είχε πάει για… σκί.


imam_ps_1



Το επίμαχο δείπνο, έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση φωτογραφίας του Ιμάμογλου με τον Βρετανό πρέσβη, στα κοινωνικά δίκτυα, που -εκτός από δημοσιεύματα στον φιλοκυβερνητικό τύπο, πυροδότησε και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Πάντως ο ιδιοκτήτης της επίμαχης ψαροταβέρνας δήλωσε ότι η φωτογραφία του δημάρχου Κωνσταντινούπολης είναι παλαιότερη και πως λόγω της χιονοθύελλάς η επιχείρηση δεν λειτούργησε.

imam_ps_2





Ειδήσεις σήμερα:

«Στηρίξτε τα παιδιά σας αν είναι γκέι, μην τα καταδικάζετε» λέει ο πάπας Φραγκίσκος στους γονείς

Μακελειό στην Ουκρανία: Στρατιώτης σκότωσε πέντε συναδέλφους του και τραυμάτισε άλλους πέντε

Κανονικά σήμερα Πέμπτη οι εμβολιασμοί για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης