Γαλλία: Συνελήφθη ο 56χρονος που κρατούσε ομήρους δυο γυναίκες σε κατάστημα στο Παρίσι
Ο δράστης εισέβαλε περίπου στις 15:20 της Δευτέρας (τοπική ώρα) σε κατάστημα στη συνοικία της Βαστίλλης, όπου κράτησε ομήρους δύο γυναίκες - Λίγη ώρα μετά, άφησε ελεύθερη τη μια
Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος, οπλισμένος με μαχαίρι, κρατούσε από χθες, Δευτέρα, το απόγευμα ομήρους δύο γυναίκες σε κατάστημα στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν.
«Ο δράστης της ομηρείας συνελήφθη. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Ευχαριστώ τα μέλη της αστυνομίας», επεσήμανε στο Twitter ο Νταρμανέν.
Οι αρχές είχαν γρήγορα αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας, καθώς ο 56χρονος δράστης ήταν γνωστός λόγω του ψυχιατρικού ιστορικού του.
Le preneur d’otage a été interpellé. Il n’y a pas de blessé. Merci aux agents de la @prefpolice et notamment à la BRI. #aligre
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.