ΗΠΑ - Βίντεο: Βγήκε από το τζιπ του κι εκτόξευσε ένα τσεκούρι σε οδηγό άλλου οχήματος

ΗΠΑ - Βίντεο: Βγήκε από το τζιπ του κι εκτόξευσε ένα τσεκούρι σε οδηγό άλλου οχήματος

Σοκαριστικό περιστατικό στο Σιάτλ τον προηγούμενο μήνα - Για άγνωστο λόγο, ένας 47χρονος εκτόξευσε ένα τσεκούρι στο μέρος μιας γυναίκας οδηγού άλλου οχήματος

tsekouri_seattle
Ένα σοκαριστικό περιστατικό -που σημειώθηκε τον προηγούμενο μήνα- κατέγραψε η κάμερα που ήταν τοποθετημένη μέσα στο αυτοκίνητο μιας γυναίκας οδηγού, λίγο έξω από το Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας 47χρονος σταμάτησε το τζιπ του μπροστά από το δικό της, βγήκε έξω και, για άγνωστη αιτία, εκτόξευσε ενα τσεκούρι προς το μέρος της! Το τσεκούρι έσπασε το παρμπριζ του αυτοκινήτου της έκπληκτης γυναίκας, η οποία, ωστόσο, στάθηκε τυχερή και δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος δράστης είχε εκνευριστεί νωρίτερα για άγνωστο λόγο με τη γυναίκα και είχε αρχίσει να της κορνάρει, ακολουθώντας την. Ξαφνικά, την προσπέρασε, σταμάτησε το όχημά του και της πέταξε το τσεκούρι!

Δείτε το βίντεο

Περιστατικό σε δρόμο του Σιάτλ


Κλείσιμο
Αμέσως μετά, ο 47χρονος τράπηκε σε φυγή, ωστόσο πληροφορίες τον θέλουν να κατηγορείται πως απειλούσε και εξαπέλυε προσβολές ρατσιστικού χαρακτήρα σε ένα άλλο άνδρα, λίγες ημέρες πριν το παραπάνω περιστατικό. Τελικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη τρεις ημέρες μετά. 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές: Αυξημένος και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς - Πάνω από 1.000 πυροσβέστες συνεχίζουν να επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα

Κορωνοϊός: Με δύο τεστ την εβδομάδα και δικά τους έξοδα, οι ανεμβολίαστοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Αγρίεψε ο καιρός: Μετά τον καύσωνα και τις φωτιές «χτύπησαν» καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί και δυνατοί άνεμοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης