Tζο Μπάιντεν μετά τη συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ: «Μου θυμίζει τη μάνα μου»

Tζο Μπάιντεν μετά τη συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ: «Μου θυμίζει τη μάνα μου»

Η δήλωση του Αμερικανού προέδρου στο αεροδρόμιο του Χίθροου, προτού επιβιβαστεί στο «Air Force One» με προορισμό τις Βρυξέλλες - «Η εμφάνισή της και η γενναιοδωρία της του ξύπνησαν μνήμες από τη μητέρα του» ανέφερε η Bild

biden_queen
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στη Βρετανία, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής των G7 που ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες της.

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν, ο 78χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ πέρασε χθες το κατώφλι του Κάστρου Ουίνδσορ, απολαμβάνοντας παραδοσιακό τσάι με τη μονάρχη.

Η ευγένεια αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά της Βασίλισσας ακόμη και η εξωτερική της εμφάνιση προκάλεσε τον θαυμασμό του 46ου προέδρου των ΗΠΑ.



Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η Βασίλισσα Ελισάβετ τον ρώτησε για τον τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ηγέτη της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Τζο Μπάιντεν έγινε ο 13ος Αμερικανός πρόεδρος που συναντήθηκε με τη μονάρχη κατά τη διάρκεια της βασιλείας της και ο πέμπτος που υποδέχεται στο κάστρο Ουίνδσορ.

Προτού επιβιβαστεί στο «Air Force One», ο διάδοχος του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους αναφερόμενος στην Βασίλισσα Ελισάβετ: «Μου θύμισε τη μητέρα μου... ήταν πολύ ευγενική», υποστήριξε ο Δημοκρατικός πρόεδρος προτού επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος με προορισμό τις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ειδικά «η εμφάνισή της και η γενναιοδωρία της του ξύπνησαν μνήμες από τη μητέρα του». Η μητέρα του Αμερικανού προέδρου απεβίωσε το 2010, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο Τζο Μπάιντεν ανανέωσε το ραντεβού του με την Βασίλισσα Ελισάβετ προσκαλώντας την στον Λευκό Οίκο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε χθες το ζεύγος Μπάιντεν φορώντας ένα ροζ λουλουδάτο φόρεμα και ταιριαστό καπέλο ενώ, η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ ήταν ντυμένη με γαλάζιο ταγέρ, στο χρώμα της γραβάτας του συζύγου της.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη - Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ

Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν: «Δεν τα παρατάω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης