Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, που συνομίλησε σήμερα με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, «καταδίκασε κατηγορηματικά τις επιθέσεις που ισχυρίστηκε ότι εξαπέλυσε η Χαμάς και άλλες τρομοκρατικές ομάδες» που «θέτουν σε κίνδυνο τον λαό του Τελ Αβίβ» και υπονομεύουν «την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ», ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.
Ο Μακρόν, ο οποίος θα συνομιλήσει με άλλους ηγέτες στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου,«θα εκφράσει τον επείγοντα χαρακτήρα της επιστροφής στην ειρήνη, μιας αποφασιστικής επανέναρξης των διαπραγματεύσεων» και «την επιθυμία της Γαλλίας να συμβάλει σε αυτό σεβόμενη τις νόμιμες φιλοδοξίες όλων», πρόσθεσε η δήλωση.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.