Τζο Μπάιντεν: Τα δάκρυα για τον γιο του Χάντερ

Τζο Μπάιντεν: Τα δάκρυα για τον γιο του Χάντερ

«Ξέρετε, στοιχηματίζω ότι δεν υπάρχει οικογένεια που να μην γνωρίζει ή να μην έχει κάποιον συγγενή που να είχε πρόβλημα ναρκωτικών ή αλκοόλ», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος

joebiden
Την ευαίσθητη πλευρά του δεν κατάφερε να κρύψει ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο για τον γολγοθά του γιου του, Χάντερ που αφηγείται στα απομνημονεύματά του τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 6 Απριλίου.

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο «CBS News» και συγκεκριμένα στην εκπομπή της «Νόρα O' Ντόνελ» , ο 78χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον αγώνα που έδωσε ο 51χρονος γιος του για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Στα απομνημονεύματά του, υπό τον τίτλο «Beautiful Things», ο Χάντερ Μπάιντεν αφηγείται τις δύσκολες στιγμές που έζησε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανε για να απεξαρτηθεί από τις βλαβερές αυτές συνήθειες.

Κλείσιμο


«Ξέρετε, στοιχηματίζω ότι δεν υπάρχει οικογένεια που να μην γνωρίζει ή να μην έχει κάποιον συγγενή που να είχε πρόβλημα ναρκωτικών ή αλκοόλ», είπε ο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραδέχτηκε επίσης στην 47χρονη δημοσιογράφο Ο' Ντόνελ ότι η ειλικρίνεια του γιου του στα απομνημονεύματά του είχε βαθιά επίδραση μέσα του.

«Η ειλικρίνεια με την οποία προχώρησε και μίλησε για το πρόβλημά του στο βιβλίο, μου έδωσε ελπίδα. Είναι σαν να έχει επιστρέψει το αγόρι μου... ξέρετε τι εννοώ;»

Ο Τζο Μπάιντεν συνέχισε καθώς άρχισε να σπάει η φωνή του. «Εν πάση περιπτώσει, λυπάμαι που μιλάω για τόσο προσωπικά θέματα», δήλωσε ο Μπάιντεν στην Ο΄Ντόνελ.


Ειδήσεις σήμερα: 

Πακέτο μέτρων ανακούφισης Φεβρουαρίου-Μαρτίου ανακοινώνει η κυβέρνηση

Το κείμενο των τριών ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη - 3.000 λέξεις φρίκης

Έκρηξη στον Ασπρόπυργο: Βραχυκύκλωμα η αιτία - Ανησυχία για το τοξικό νέφος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης